Skandalistka Petra Vajdová si prožila skutečně divoký rok, zdá se však, že se konečně usadila a našla dlouho vyhlížené štěstí. V srpnu 2017 ji nachytala policie za volantem opilou a vzhledem k tomu, že jí to zavřelo cestu na prkna, která znamenají svět, rozhodla se s tím něco dělat. Dobrovolně nastoupila na protialkoholní léčení do Kroměříže.

Tam se její život otočil o sto osmdesát stupňů. Seznámila se totiž s českým kamioňákem Martinem Hrnčiříkem (43), do kterého se bláznivě zamilovala, a potají se za něj ihned po jeho rozvodu provdala. Pár se nastěhoval do sice pronajatého, ale velice luxusního domečku s bazénem a tenisovým kurtem v Dunajskej Lužnej, a jak se zdá, tahle romance bude mít dobrý konec: Vajdová otěhotněla.

Sám Hrnčiřík pro Nový Čas potvrdil, že si vždycky přál velkou rodinu: „Ano, chtěli jsme spolu dítě. Já jsem ho chtěl i s exmanželkou, ale ona nechtěla.“ Sen si proto splnil až teď, jen pár let před padesátkou. Otcem by se měl stát letos na jaře. „Termín porodu by měl být koncem května,“ doplnil. Vajdová by měla rodit na Slovensku a pod srdcem prý nosí chlapečka. K jeho upřímnému pobavení mu to jakožto „největší překvapení roku 2019“ vyšlo i v jedné aplikaci na Facebooku. „A jak mi to vyšlo, tak to i je,“ pochlubil se nastávající otec.

O hereččině těhotenství se začalo mluvit již v listopadu, údajně tuto informaci vynesli na veřejnost její přátelé, herečka ji však tehdy nikterak nepotvrdila. Spekulace ovšem podpořila utajená veselka, která se vzhledem k problémům s pitím obou novomanželů konala prakticky bez jediné kapky alkoholu. A nějak podezřele se spěchalo!

A teď se už ví, proč. Před několika dny byla Vajdová nachytaná fotoreportéry webu Pluska.sk před jednou bratislavskou nemocnicí, kam údajně měla jít na gynekologickou prohlídku, a nebyl už důvod kohokoliv dále obelhávat, tak se šlo s pravdou ven. Gratulujeme!

VIDEO: Inspirovala se Patrasové u Vajdové? Ovšem nadýchala 2,5 promile...

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela Aktu.cz

Fotogalerie
33 fotografií