Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Řidiči se po sobě váleli na pardubické benzince: Rvačka kvůli 10 centimetrům

Řidiči se po sobě váleli na pardubické benzince: Rvačka kvůli 10 centimetrům.
Řidiči se po sobě váleli na pardubické benzince: Rvačka kvůli 10 centimetrům.  (Autor: reprofoto TV Nova)
Autor: jad - 
4. února 2019
15:41

Řev, volání o pomoc a záchranka v akci! Dva muži se rvali »jako psi« na pardubické benzinové pumpě. Brutální bitku odstartoval malicherný spor – rozestup mezi auty.

Byl pátek odpoledne, když jeden z aktérů pranice zaparkoval na benzince v Poděbradské ulici. Po chvíli přijel další šofér a zastavil deset centimetrů za ním. To řidiče rozzuřilo do nepříčetnosti.

„To bylo rychlý, on vyběhl ven, pustili se do sebe, během tří vteřin byli na zemi,“ popsal TV Nova svědek, který byl v tu chvíli při tom. Muži se po sobě váleli na asfaltu u stojanů a pak jeden z nich odkopl druhého stranou. Ten začal křičet bolestí, volat o pomoc a vypadalo to, že je zraněný. „Kolegové ho převezli do nemocnice s podezřením na zlomenou holenní kost,“ uvedl mluvčí krajské záchranky Aleš Malý.

Zjišťují, kdo začal

Případ začala okamžitě řešit policie. „Na místě bylo několik svědků, které budeme postupně vyslýchat a zjišťovat míru zavinění,“ řekla Blesku policistka Eva Maturová. Policisté vyšetřují pro podezření z výtržnictví. Pachateli hrozí až dva roky vězení. Nikdo ale zatím obviněn nebyl.

PPP150W ( 5. února 2019 08:22 )

Já osobně bych, na rozdíl od vás, s těmi úsudky a sankcemi počkal až na výsledky vyšetřování PČR. Proč by měl být napadený, který se nejspíš jen bránil (pravděpodobně ten jouda, který přijel druhý a zastavil moc blízko za prvním vozem)přijít o papíry a absolvovat psychotesty? Jeho blbost není to, za co se berou papíry, ani neudělují pokuty, či body. Vy jste však již tradičně rychleji psal, než přemýšlel. Na to jsme u vás však již zvyklí. Ještě jste zapomněl na hlavního viníka tohoto incidentu, na Havla. Pak už by to bylo dokonalé.

salto ( 5. února 2019 08:07 )

Podle titulku to vypadalo, že se rvali o to, kdo má většího babánka

starymlok ( 4. února 2019 19:51 )

Sosáček je největší i-diot na této diskusi.A to píšu o takovém ho-vadu hodně slušně

PavelSki ( 4. února 2019 19:07 )

Nebyli jsme u toho, ale proč oba? Nejspíš napadl jen jeden toho druhého. A ten druhý se přirozeně bránil (vy byste se nebránili ???). Jestli byl útočník ten v červených kalhotech jak po něm jde na fotce a ten druhý ho odkopl, ikdyž mu něco zlomil. Tak bych obránce osvobodil. Kamery tam byly, svědkové taky, tak snad se ukáže, kdo byl ten nepochopitelný útočník.

Taurus70 ( 4. února 2019 17:12 )

Debilove,je to cim dal horsi😲😲😲

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání