O osmnáct let mladší partnerka herce a komika Václava Upíra Krejčího Zuzana se již nějakou dobu potýkala se žlučníkovými kameny. Obyčejná laparoskopická operace, při níž se kameny ze žlučníku opatrně vytahají, patří k těm nejběžnějším a nejméně náročným, ke kterým na operačních sálech dochází. Každý chirurgický zákrok, i ten nejvšednější, s sebou ale pokaždé nese jistá rizika… A paní Zuzana, matka dvou krásných dcer Kláry (18) a Kristiany (13), měla zrovna tu smůlu, že se u ní objevily komplikace. 

„Udělali jí to blbě. Když ten kámen laparoskopicky vytahovali, zavadili o stěnu a nějaký kousek jí poškodili. Jenže to jsme nevěděli!“ svěřil se herec týdeníku Sedmička. Za několik dní poté, co byla propuštěna do domácího ošetřování, se její stav dramaticky zhoršil. Podle Upíra Krejčího prý byla celá zelená a trpěla velikými bolestmi – a tak se jí rozhodl raději zavolat záchranku.

V nemocnici ovšem vůbec netušili, kde je problém! „Celý den si lámali hlavu, co s ní je, byli úplně zoufalí. Pak ji otevřeli a ona byla plná žluči. Všude záněty, všechno v těle špatně,“ popisuje bavič.

 

Kdyby tehdy dal herec na svou paní, která ho prosila, aby ji do nemocnice nebral, už by nejspíš nebyla naživu! Klidně mohla zemřít na otravu organismu. „Teď doma ležela asi měsíc, měla v sobě samé hadičky, až před několika dny jí je vyndali,“ dodal herec. Zatímco jeho manželka stonala, péči o domácnost i o obě dcery převzal on. I když to podle jeho vlastních slov nebylo nejsnazší, doteď nebyl zvyklý si sám vařit a uklízet, zvládl to. A ani si na to nestěžuje. „Hlavně aby byla žena zdravá,“ zdůrazňuje Krejčí.

 

VIDEO: Václav Upír Krejčí: Přezdívce Upír jsem se dlouho bránil! Proč?

Video
Video se připravuje ...

Václav Upír Krejčí: Přezdívce Upír jsem se dlouho bránil! Proč? Zuzana Bubílková, Jan Jedlička, Lukáš Červený

Fotogalerie
29 fotografií