Ve výborné náladě dorazil na Český ples Dědík s manželkou Terezou, s tím že chtějí protancovat minimálně jedny střevíce! „Je skvělé, když můžeme vyrazit spolu a pobavit se. Na podzim jsem byl hodně zaneprázdněný a trénoval téměř neustále,“ svěřil Blesku Marek, který i letos bude ve StarDance. „Bude to jubilejní desátý ročník a rád bych to tím uzavřel, takže se na tanečním parketu objevím naposledy."

Mrzelo mě, že s Pavlou Tomicovou nevyhráli, mám ji hodně ráda. Což je co říct, protože jsem ukrutně žárlivá,“ prozradila Tereza, která má i jasno v tom, koho by příště po boku manžela ráda viděla. „Tam je volba jasná, Eva Holubová by byla ideální partnerka. To kdyby vyšlo, tak budu šťastná,“ prozradila Tereza, která má prý hodně ostré lokty a případné sokyně v lásce varuje!

Další nevyřešené starosti manželé mají kvůli tomu, že jim neznámý útočník podpálil luxusní vůz. „Celá záležitost není na policii dořešena, a tak musím čekat na vyplacení pojistky. Do té doby budu jezdit půjčeným autem od tatínka. Už bych si moc přál, aby to bylo za námi,“ uzavřel Dědík a znovu odkráčel s chotí na taneční parket.

VIDEO: Tanečník Marek Dědík prozradil, koho trénuje na StarDance!

Video
Video se připravuje ...

Tanečník Marek Dědík prozradil, koho trénuje na StarDance! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
32 fotografií