Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tvrdý trest za brutální vraždu maminky Veroniky (†27): Řek dostal 21 let!

Autor: lm - 
2. února 2019
15:48

V jednu ráno expartnerku vylákal z domu a pak ji zahnal do lesa, kde ji nemilosrdně a brutálně ubodal. Řek Michal Ch. (34) v pátek stanul před soudem, kde si vyslechl zdrcující verdikt. Za vraždu mladé maminky (†27) má strávit 21 let v kriminále!

Hrůzná vražda otřásla Slovenskem v srpnu roku 2016. Mladou maminku Veroniku (†27) našli brutálně ubodanou v lese u košické obce Vtáčkovce. Na sobě měla jen noční košilku a ze zranění hned bylo jasné, že nešlo jen o náhodný zločin, ale o vraždu z nenávisti.

Obžalován byl její expartner Michail Ch. (34), který v té době žil s jejich společným synem Miškou v Německu. Veronika však chlapečka chtěla zpět do své péče. Michail se bránil, že osudného večera přijel své expartnerce jen předat 800 euro (cca 20 500 Kč), aby za nimi mohla přicestovat do Německa. Chvíli se dohadovali v autě, pak ale podle něj Veronika vystoupila, a když se s ní rozloučil, tak prý byla živá a zdravá. Soudce mu to ale neuvěřil a uvedl, že už „vícekrát lhal“.

Podle obžaloby Michail osudné noci Veroniku vylákal z domu, patrně již s úmyslem ji zavraždit. Mladá žena se mu snažila v lese utéct, bohužel ale neměla šanci. Když ji dohnal, začal do ní bodat a sekat jako smyslů zbavený. Zasáhl ji až sedmnáctkrát. Útok trval dvacet sekund. „Někomu se může zdát tento časový úsek krátký. Pro oběť to však bylo asi nejhorších 20 sekund v jejím životě,“ uvedl předseda senátu.

Ačkoliv soud neměl k dispozici žádné přímé důkazy, expartnera poslal na 21 let do kriminálu! „Jde o specifický případ. Obžalovaného bytostně nic nespojuje s místem činu, ani DNA. Nicméně soudy zkoumají a porovnávají důkazy i souvislosti. Obžalovaný byl poslední, kdo s ní byl v kontaktu. Faktem je i to, že nikdo z Veroničiných příbuzných nevěděl, že přišel na Slovensko,“ podotkl předseda senátu s tím, že návštěva z důvodu předání peněz není pravděpodobná. Michal měl totiž sám finanční problémy a mimo to mohl peníze poslat převodem. 

Rozsudek však ještě není pravomocný, Michail na místě prohlásil, že se odvolá. Když ho odváděli, maminka Veroniky na něj ještě zakřičela: „Ty ďáble. Doufám, že zhniješ v base!“ Rodičům jejich milovanou dceru nic nevrátí, chtějí se ale alespoň postarat o malého Mišku (8). Ten zatím zůstává v německém ústavu a prarodiče si na něj budou muset patrně ještě nějakou dobu počkat. „Když rozsudek není pravomocný, hledí se na jeho otce jako na nevinného. Proto nám ho nechtějí svěřit,“ vysvětlil slovenskému webu Čas.sk dědeček Dušan.

marlen52 ( 2. února 2019 17:16 )

a co čekala od Řeka to je jiná mentalita ale ona má strašný pohled

Hatareaa Gaterlo ( 2. února 2019 16:53 )

==--Najděte nahé ženy ve vašem městě zde: My.Su/Zeny

antismejd ( 2. února 2019 16:29 )

Řeci-to jsou balkánský cikorky,takže pro Veroniku platí,že kdo chce kam-pomožme mu tam.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání