Zatímco její a Munzarova dcera Johana (56) usedla s Luďkovou rodinou do druhé řady, Ivan s Naďou se spokojili se čtvrtou. Přece jen už nepatří k nejbližší rodině zesnulého herce.

„Byli jsme s Luďkem, a samozřejmě i s Janou, kamarádi,“ svěřil Blesku bratr moderátora Jana Krause (65). On a Naděžda měli zajímavý život, žili po emigraci v Německu, nyní střídavě ve Francii a tady. „Dost často jsme si volali, byli jsme stále ve spojení,“ prozradil. „Naposledy jsme spolu mluvili v prosinci,“ upřesnila Naděžda o posledním telefonátu s exmanželem, který zemřel 26. ledna 2019.

Manželé Krausovi vypadají jako velice spokojený pár. „To víte, pořídila si pořádnýho chlapa. Promiň, Luďku!“ vzkázal s úsměvem do nebe Ivan. Za měsíc ho čekají osmdesátiny. „Pak už budu moct taky umřít! Podle mě je ostuda mít na náhrobku sedmičku. S osmičkou už to vypadá líp,“ žertoval drsně před začátkem obřadu.

Fotogalerie: Pohřeb herce Luďka Munzara (†85): Tohle…
388 fotografií
Láska Hlaváčové s Munzarem

Slavná herecká dvojice po sobě pokukovala už v době, kdy byli oba zadaní jinde. Pak ale Janin první manžel, herec Jiří Michný (†34), se kterým má dceru Terezu, zemřel na roztroušenou sklerózu. Luděk se zase rozvedl s Naděždou, která s Krausem v roce 1968 emigrovala.

Hlaváčová a Munzar se jednoho dne šli každý zvlášť projít na Letenskou pláň a potkali se. Netrvalo dlouho a 14. května 1969 (letos by od svatby uplynulo 50 let) se na zámku ve Zbraslavi u Prahy konala svatba.

VIDEO: Poslední ovace v Národním: Takhle Munzara (†85) vyprovodili do hereckého nebe

Video
Video se připravuje ...

Poslední ovace v Národním: Takhle Munzara (†85) vyprovodili do hereckého nebe Lukáš Červený

Fotogalerie
194 fotografií