V minulém roce se mu nabídky jen hrnuly a tento rok bude pokračovat ve stejném tempu. I nadále můžeme herce vidět jako Jardu Hejla v seriálu Ulice i na divadelních prknech. Srdce diváků si ale získal především díky komediálnímu seriálu Most!, který každé pondělí vysílá Česká televize.

Hraju trochu debila a to se všem líbí!“ říká představitel Luďana. Po dotočení rekordně sledovaného seriálu se ihned vrhnul na natáčení nové české komedie Ženy v běhu. Na její středeční premiéru se však kvůli pracovnímu vytížení nedostavil.

Luďan totiž nezaujal jen české obecenstvo, ale zabodoval i v zahraničí! Místo na premiéru v Lucerně tak letěl za kanál La Manche. „Opravdu si z vás nedělám legraci. Mám Martina omluvit z důvodu natáčení reklamy v Londýně,“ prohlásil Aleš Háma (45) při představování herců před plátnem a všichni jen udiveně hleděli. „Dokonce ji natáčí s Beckhamem, protože kdo jiný by s ním měl točit! Krásou jsou na stejné úrovni...“ zavtipkoval.

Informaci o tom, že Martin Hofmann skutečně točí reklamu v Londýně, deníku Aha! potvrdil PR manažer filmu Petr Slavík. „Ano, mám to od producenta Tomáše Hoffmana,“ odpověděl na dotaz. Sám herec se k tomu odmítl vyjádřit, ale ve čtvrtek na Instagramu sdílel fotografii z Londýna.

Milionový kšeft

Podle zjištění deníku Aha! si Martin Hofmann může natáčením reklamy v zahraničí přijít až na milion korun. „Výše honorářů se mohou pohybovat v desetitisících, statisících, ale i milionech korun. Částka se odvíjí i od toho, jak masivně bude kampaň probíhat,“ prozradil Daniel Horník z FILMZLICINCOMPANY.

„Výdělek herce se skládá z vlastního honoráře za natáčecí den a honoráře za postoupení autorských práv v rámci dané reklamní kampaně na určitou dobu, místo a způsob užití,“ naznačil Horník, proč známé tváře dostávají za reklamu tolik peněz.

VIDEO: Po Chanovu vletěl i na nás! Tonda ze seriálu Most! v Blesku: Na natáčení jsem se bál!

Video
Video se připravuje ...

Po Chanovu vletěl i na nás! Tonda ze seriálu Most! v Blesku: Na natáčení jsem se bál! Blesk TV

Fotogalerie
58 fotografií