Sexsymbol Alice Bendová si zakládá na své image a nebojí se přiznat, že sem tam vyhledá pomoc plastických chirurgů. Maminka dvou dětí se proslavila před více než dvaceti lety ve filmu Báječná léta pod psa, kde se ve slavné scéně na kajaku opalovala nahá. V rouše Evině se pak objevila také ve filmech Kajínek nebo Sametoví vrazi.

Čas je ale i v jejím případě neúprosný a výchova dvou dětí také přináší jisté oběti, a tak teď herečka opět využila možnosti nechat se pohodlně a rychle zkrášlit. Před pár dny na svém Instagramu nastínila, že ji v blízké době čeká další zákrok.

„Dnes jsem byla navštívit estetickou kliniku a musím říct, že se to povedlo. Tedy úplný výsledek uvidím až tak za měsíc. Schválně, jestli uhodnete, na čem jsem byla. Dělám to nejen kvůli sobě, ale taky mě čeká natáčení celovečerního filmu a chci být pěkná," prozradila krásná brunetka.

Hádat své fanoušky ale nenechala dlouho. Pětačtyřicetiletou herečku zřejmě ve filmu čeká nějaká žhavější scéna, protože se rozhodla pro liposukci stehen. 

„To stehýnko mám tady snad ještě hnusnější než ve skutečnosti. No nic, běhám (ne tak často), cvičím (asi ne tak poctivě), jím (poctivě), stárnu (co se dá dělat), a tak jsem prostě podstoupila liposukci vnějších stehýnek," říká na sociální síti Bendová, která je jednou z tváří pražské kliniky estetické medicíny a plastické chirurgie. 

„Nebolí to a v zimě je to ideál. Ach jo, jsme chudinky! Ale celý život už nežrat, hlídat se a pořád makat, tak to mě teda nebere," dodává herečka.

VIDEO: Alice Bendová: Není špatné na zimu trochu přibrat

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová: Není špatné na zimu trochu přibrat 

Fotogalerie
89 fotografií