„Na nás herečky pořád někde čekají maskérky v divadlech s příčesama, případně máme něco roztočeno, případně už nás lidi tak nějak znaj a chtěj….(jako mě zrzavou),“ postěžovala si na Instagramu Marie na fakt, že herečky nemůžou obvykle jen tak svévolně měnit image.

Vzhledem k tomu, že ona se teď ale věnuje především rodině, rozhodla se vzbouřit a změnit barvu vlasů, ačkoliv pro ni byly rusé kadeře typické již od doby, kdy se proslavila coby Saša v sitcomu Comeback. „Takže já takhle! Protože já můžu! A chci!“ pochlubila se Doležalová novou vizáží svým fanouškům.

V kadeřnictví se svěřila do rukou odborníka a vyšla jako nový člověk s tmavě hnědými vlasy, které ale stejně vzápětí stáhla do drdůlku, protože se jí motaly do očí. Za svou proměnu zatím sklízí především chválu. Podobně jako Ester Geislerová, která se před nedávnem také zbavila typické zrzavé barvy a proměnila se pro změnu v blondýnku.

Vítězka StarDance 2015, která se v taneční soutěži seznámila se svým partnerem Markem Zelinkou (32), jemuž loni v srpnu porodila holčičku Alfrédu, si ale hlavně užívala, že se konečně jednou za čas mohla nechat v kadeřnictví rozmazlovat. Předtím tam totiž nezavítala celých osm měsíců, i když to na ní prý nikdo nepoznal.

VIDEO: Marie Doležalová přiznala: Proč po StarDance sekla se svým úspěšným blogem?

Video
Video se připravuje ...

Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
42 fotografií