Jejich šéfovou bude v osmidílné černé krimikomedii Jitka Čvančarová. „Johana je nejracionálnější z nich, je mozkem týmu a iniciátorem všech věcí, tahá za ty nitky, je to takový vůdce party. S ničím se moc nepáře, mluví hodně ironicky, a to mě baví,“ tvrdí herečka, která ztvární týranou Johanu.

Jana Plodková se převtělí v Renatu, jejíž manžel se znenadání začal chovat jako gangster a schovává doma zbraň. A Lucia Siposová si pak střihne Veroniku, se kterou její muž odmítá spát. Důvod najde v šuplíku pod postelí, kde má její muž hromádku časopisů s gay pornem!

Všechny tři dámy už mají po krk svých manželů a rozhodnou se jich zbavit. Na společné vyjížďce na chatu, kde se slaví narozeniny, pánové dostanou od svých věčně ponižovaných manželek dort a vyrazí na plavbu lodí. 

V tom dort vybuchne a dámy se radují, že jsou jejich muži mrtví a ony jsou konečně svobodné vdovy. Sranda je přejde až ve chvíli, kdy zjistí, že herecký manžel Jany Plodkové Filip Blažek výbuch přežije a načape ji při milostných hrátkách s milencem, Martinem Myšičkou

Vdovy se rozhodnou přeživšího muže rozsekat sekáčkem jako hlávku zelí, jenže do hry jim vstoupí brněnský detektiv Olin Nekula, který brzy zjistí, že nešlo o nešťastnou náhodu. Premiérový díl TV Prima odvysílá už 17. února a diváky čeká osm dílů. 

Fotogalerie
57 fotografií