Holčička byla jednou z mnoha fanoušků, čekajících ve městě Dundee na oba členy královské rodiny, kteří se po delší době vypravili na oficiální návštěvu do Skotska. Přijeli podpořit nové muzeum, jehož vybudování stálo Británii osmdesát milionů liber (2 miliardy korun).

Kate Middletonová procházela mezi davy lidí, kteří byli kvůli mrazivému počasí ve většině případů zachumlaní do teplých bund a šál, a přítomné zdravila. Když procházela kolem několika dětí, jedna z holčiček se neudržela, natáhla se k jejím vlasům a začala ji hladit.

Sladký moment ještě umocnila samotná reakce vévodkyně Kate, která na akci přímo zářila a rozdávala úsměvy na všechny strany. Když zjistila, že malá obdivovatelka neodolala jejím loknám, začala se upřímně smát a prohodila s ní pár slov. Podobně by se jistě zachovala i její švagrová Meghan (37), která dokonce v podobné situaci porušila protokol a dívenku objala.

Kate se na akci nechala slyšet, že ještě nikdy neviděla muzeum jako právě to, které společně s Williamem přijeli podpořit. Ráda by tam někdy v budoucnu vzala na návštěvu i své děti George (5), Charlotte (3) a Louise (9 měsíců). 

Výlet do Skotska byl pro královský pár vůbec první letošní oficiální návštěvou. Do Dundee, čtvrtého největšího města ve Skotsku, se navíc vrátili po dlouhých čtyřech letech. Manželský pár má pro Skotsko speciální místo v srdcích, protože právě tady se před osmnácti lety rozhořela jejich láska, když zde oba studovali na univerzitě v St. Andrews. 

Kate navíc potěšila všechny módní nadšence, když si na tuto příležitost oblékla kabát z dílny Alexandra McQueena. Ten už sice vynesla několikrát v minulosti, ale vzhledem k zelenomodré barvě se pro tuto příležitost skvěle hodil. Jsou to totiž barvy skotské armády. McQueen je jedním z vévodčiných nejoblíbenějších návrhářů, v roce 2011 si z jeho dílny nechala vyrobit dokonce i svatební šaty.

Outfit doplnila černými rukavicemi, kozačkami a koženou kabelkou. Pozorní pozorovatelé si všimli, že ji zdobily stejné náušnice, které dříve nosila i princezna Diana (†36)

VIDEO:  William a Kate představili třetího potomka! 

Video
Video se připravuje ...

William a Kate představili třetího potomka! Youtube/The Royal Family Channel

Fotogalerie
53 fotografií