Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vrahem je zahradník?! Senior (67) se přiznal k vraždám osmi mužů

Autor: ital - 
29. ledna 2019
23:23

Poslední rok řešil kanadský soud případ, který otřásl celou veřejností. Sedmašedesátiletý Bruce McArthur byl zatčen před rokem a původně čelil obžalobě za vraždu dvou mužů, kteří byli pohřešováni od roku 2017. V úterý se obžalovaný u přelíčení přiznal, že zavražděných bylo celkem osm. Ostatky zbylých šesti obětí našli policisté na místech, kde McArthur pracoval jako zahradník.

„Všechny nás velice těší, že se pan McArthur dnes k činům přiznal a ušetřil tím místní obyvatele, kteří oběti znali, zdlouhavého procesu,“ oznámil policejní vyšetřovatel David Dickinson. Dále však uvedl, že doposud stále není jasné, jaký měl obžalovaný k vraždám motiv.

Jako oběti si prý McArthur vybíral lidi žijící osaměle nebo na okraji společnosti, často s asijskými nebo blízkovýchodními kořeny. Jejich těla po vraždě rozřezával a ostatky ukrýval v květináčích na místech, kde pracoval jako zahradník. Vraždy se podle prokuratury staly v letech 2010 až 2017. Často jim údajně předcházelo sexuální napadení.

Soud, který McArthurův případ projednává, by měl verdikt oznámit 4. února. S největší pravděpodobností lze předpokládat, že obžalovaný dostane za svůj zločin doživotní vězení.

yokky ( 30. ledna 2019 01:14 )

ne vrah ale cistic....mrtvi byli bu,,,,z,,,,n,,y,,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání