Nejistota je v takovém případě to nejhorší, co může být. Ani více než měsíc po nehodě není jasno, jak to s herečkou dopadne. „Policie případ kolem 10. ledna postoupila státnímu zastupitelství Prahy 10,“ sdělil Blesku policejní mluvčí Tomáš Hulan.

„Věc je řešena ve zkráceném přípravném řízení ve lhůtě do čtrnácti dnů. Zatím zpětnou informaci o tom, zda byla věc vyřízena, nemáme,“ uvedl včera Hulan. Rozhodovat se podle mluvčího bude v neveřejném jednání samosoudce trestním příkazem. Zmiňovaných 14 dní ale již uplynulo téměř před týdnem. Dáda si zřejmě ještě na verdikt počká.

Alkohol v krvi

Patrasová na druhý svátek vánoční okolo druhé odpoledne nabourala auto mezinárodně hledaného Ukrajince. Na místě nadýchala 2,5 promile, následná krevní zkouška potvrdila hodnotu lehce přes dvě promile. Už od jednoho promile se přitom jedná o trestný čin. Potrestána už byla nejen tím, že jí byl odebrán řidičský průkaz, ale také zákazem hraní v dětském muzikálu Sněhová královna, na který se vypravila opilá a ještě autem.

VIDEO: Opilecká autonehoda Dády Patrasové.

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela Aktu.cz

Fotogalerie
134 fotografií