Šťastná Olga se fanouškům ozvala na sociálních sítích. „Tolik blahopřání k narozeninám! Moc děkuji! Udělali jste mi velkou radost! Děkuji za vaši podporu. Vážím si jí. Dodává mi potřebnou energii do dalších dní, kterou teď moc potřebuji,“ napsala s vědomím toho, co všechny zajímá nejvíce – zdravotní stav Jiřího Menzela.

„Spousta z Vás ví, že máme za sebou náročné období, kdy se intenzivně řešil zdravotní stav mého muže. Věřte tedy, že jsme spolu doma, máme se dobře a užíváme si společný čas. Jsme šťastní za to, že jsou v našem životě tak úžasní lidé, kteří naši rodinu obklopují a stávají se její součástí!“ dodala Menzelová, která zřejmě narážela na přítomnost pečovatelek, které jí s Jiřím pomáhají.

„Vřelé poděkování posílám všem, kteří ušli trnitou cestu s námi a stále s námi zůstávají! S mým mužem Jiřím Menzelem Vám za celou rodinu posíláme pozdravy a poděkování a několik momentů plných pozitivní nálady,“ připsala Menzelové ke čtyřem snímkům, na nichž je režisér evidentně dobře naladěný a hraje si se svými dětmi.

Fotogalerie
35 fotografií