Válka přes sociální média se rozpoutala mezi oběma hvězdičkami poté, co si o sobě Nela Slováková, vítězka reality show Hotel Paradise, přečetla nelichotivé hodnocení od samozvané módní expertky Ornelly Koktové. Ve videu, které Slováková později sdílela, se udivovala nad tím, jak je možné, že se někdo jako Ornella vůbec může vyjadřovat ke stylu druhých lidí. A u toho nezůstalo. Hvězdu reality show Štiky nazvala obézní!

Tento komentář zase naštval Ornellu a rozpoutal vzájemnou přestřelku urážlivými příspěvky přes sociální média. Ornella své fanoušky ubezpečila, že nosí velikost 38, s tím, že chce, aby věděli, že podle Slovákové jsou všechny ženy s touto velikostí obézní!

Následně Koktová zveřejnila soukromou konverzaci obou mladých slečen. „Paní, buďte tak laskavá a neoznačujte mě ve svých příspěvcích, stydím se za vás. Děkuji," napsala jí rázně Brňačka Slováková. „Díky, že jsi pochopila, komu tady máš vykat," odvětila ještě rázněji Ornella. 

Obě dvě se během pondělka veřejně trefovaly jedna do druhé, a to za přihlížení svých fanoušků. Od té doby již byly některé jejich urážlivé příspěvky smazány.  

„Prosím vás, holky, neposílejte mi, co má ten špekoun s IQ houpacího koně na svém Instagramu, protože mě to fakt nezajímá! Je mi to jedno, akorát mi zaplňuje inbox," prosila své fanoušky silikonová kráska Slováková.

A to, co jsem o ní napsala, teď rychle jdu smazat, protože jediný, co ona chce, abych na to reagovala. Tady ty nuly mě nezajímají a nebudu jim dělat reklamu, a ještě k tomu zadarmo," dodala Slováková. Svůj drsný příspěvek ještě doplnila vulgárně vztyčeným prostředníčkem.

VIDEO: Brněnská blondýna Nela Slováková: Na novou lásku pěje velké ódy! 

Video
Video se připravuje ...

Brněnská blondýna Nela Slováková: Na novou lásku pěje velké ódy! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
85 fotografií