Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Boty jako Meghan Markle nebo Diana? Podobné můžete mít i vy!

30. ledna 2019 | 06:00

Styl královské rodiny budeme vždy obdivovat. V některých případech není ani tak těžké najít podobné kousky, jako nosí její krásné členky. My jsme se zaměřily na botník princezny Diany, vévodkyně Kate a Meghan Markle a pro starší ročníky i na boty královny Alžběty II. Jaké boty u nich najdete?

Nejčastější obuví, kterou můžeme na členkách královské rodiny vidět, jsou jednoznačně lodičky. Mají je v mnoha provedeních, nejoblíbenější však jsou černé a béžové. Je to zejména kvůli tomu, že i boty podléhají královskému protokolu. Měly by být uzavřené a ladit se zbytkem outfitu.

Meghan Markle čas od času toto pravidlo poruší. Vidět jsme ji mohli i v otevřených botách. Na královské cestě v Austrálii v letních sandálkách a aktuálně na představení Totem v minimalistických sandálkách na podpatku. My ji milujeme právě i za to občasné porušování pravidel. 

Meghan porušila módní pravidlo a vzala si otevřené boty.
Autor: profimedia.cz

Všechny dámy nosí nejčastěji podpatky, ale to samozřejmě nejde pořád. I ony si rády odpočinou. To je přesně důvod, proč Diana volila nižší podpatky a vysoké jehly si nechávala jen pro některé příležitosti.

Kate pravidla neporušuje a raději zvolí boty na korkovém klínku nebo takové, které odhalují jen patu. I ona však nedávno překvapila mohutnější obuví ve vojenském stylu. Boty zvolila na návštěvu Komunitního centra zahradničení. Byla to nečekaná, ale příjemná změna stylu.

Vévodkyně Kate se raději drží pravidel.
Autor: profimedia.cz

Královna Alžběta zase nikdy vysoké podpatky nenosila, vždy volila zlatý střed. Dnes ji můžete vidět střídat maximálně troje boty. Kotníkové, když je velká zima, a pak dvoje lodičky. Jedny obyčejné a druhé, které jí všichni závidíme: model na nízkém podpatku od značky Gucci v přepočtu za 15 tisíc korun. Když se ženy z královské rodiny rozhodnou jít úplně bez podpatků, volí mokasíny jako Meghan nebo Diana.

Princezna Diana měla ráda pohodlí, stejně jako královna Alžběta II.
Autor: profimedia.cz

Pokud si mohou dovolit sportovnější styl, nebojí se obout ani tenisky. Jedny z posledních obula Meghan na první královské cestě, zvolila značku Veja a boty za 3000 korun. Podívejte se na všechny boty, které jsou v královské rodině oblíbené, a také na to, kde můžete koupit podobné kousky:

Autor: Markéta Luštincová