Pravnuk bývalého česko-slovenského politika Vávry Šrobára (†83) Fedor žil naplno až do osudného pádu – kde jinde než na mejdanu. Loni v listopadu upadl na hlavu a byl uveden do umělého spánku. Z něj se bohužel už neprobral a letos 24. ledna zemřel.

Do hrobu si s sebou odnesl tajemství, které střežil před většinou známých ze šoubyznysu. A sice že měl syna. „On byl vždycky pro každou zábavu a myslím, že nejen proto nám bude všem chybět. Nejvíc pochopitelně svým rodičům a synovi. Podle mě to byl jeden čistý a charakterní člověk,“ řekla moderátorka Erika Judínyová (47) pro Bratislavské noviny.

Tím prozradila něco, co málokdo tušil. Podle deníku Plus jeden den se také jmenuje Fedor Šrobár a je to mladý muž s delšími vlasy. Je uznávaným právníkem, který poskytuje především právní služby v oblasti vymáhání pohledávek či sdružení občanů poškozených činností nebankovními subjekty. Titul JUDr. získal v roce 2014 v Bánské Bystrici.

S otcem si ale moc blízcí nebyli. Mladý Šrobár nesouhlasil s životem, který jeho otec vedl. Kromě toho mu měl také za zlé, že opustil rodinu – tedy jeho a maminku. Možná proto o synovi jen málokdo tušil.

VIDEO: Nedávno zemřela také představitelka princezny Lady Marie Kyselková...

Video
Video se připravuje ...

Princezna Lada zemřela doma! A Musil musí znovu na operaci. Luboš Procházka, Lukáš Červený

Fotogalerie
25 fotografií