Velkou společenskou událost Ples jako Brno, která v sobotu proběhla v brněnské metropoli, si nenechala ujít řada známých osobností, v čele s Lucií Borhyovou (40), Renatou Langmannovou (32) nebo třeba Evou Decastelo (40).

Ples, na který se prodávaly vstupenky za pořádný balík, ale nesplnil vysoké očekávání. Alespoň tedy podle hvězdy reality show Štiky, Ornelly Koktové. Na Instagramu vyjádřila své rozčarování z amatérismu pořadatelů, opřela se do účinkujících, kteří na akci zpívali, a nabídla své "profesionální" hodnocení obleků a rób. 

„Jistě..tato akce se neřadí mezi top evropské plesy, to je všem asi jasné. Ještě jsem totiž nikdy neslyšela o příjezdu tzv. "VIP" hostů v oficiálních dodávkách, plastových židlích pro lidi, co si koupili v dobré víře lístky za tisíce korun, a nebo o vystupujících kapelách oblečených v obyčejných tričkách a džínách (Chinaski). Kdo je tam sakra mohl takhle pustit," spustila na sociálních sítích manželka Josefa Kokty (61).

Aby toho nebylo málo, rozebrala také známé osobnosti, které se plesu účastnily. Hrdá rodačka z Brna a vítězka reality show Hotel Paradise Nela Slováková (28) to schytala jako jedna z prvních. „U Nely jakožto samozvané 'královny brněnských luk a hájů' mě výběr polonahoty nepřekvapil. Bohužel její šaty od Zuzany Lešák Černé jsou absolutní kopií šatů z kolekce Pronovias Wedding 2014."

Trend starý pět let je sice na Brno více jak dostačující, ale jelikož hodnocení pochází z Prahy, benevolence nepřichází v úvahu. Takže i když opomenu všechny tyto plagiátorské praktiky, na řadu přichází propracovanost samotného střihu. Zde mi postačí jen pár slov: pohled na připlácnuté silikony opravdu není to nejpříjemnější," rozcupovala outfit Slovákové na lifestylových stránkách Luxury Prague Life Koktová, která se po tomto hodnocení, z bezpečnostních důvodů, do Brna asi jen tak nepodívá. 

Na primácké moderátorce Sandře Parmové (33) také nenechala nit suchou. „Další zprávařská hvězdička večera Sandra dorazila v jednoduše řešených rudých šatech na jedno rameno. Docela velké překvapení potom, co svůj Instagram spamuje nově udělanými silikony."

Čekala bych tudíž alespoň menší výstřih, který by byl rozhodně stokrát zajímavější než tato nuda. Nemluvě o tom otřesném černém psaníčku, které se na ples rozhodně nehodí a působí jako větší omšelá peněženka," nedržela se blondýnka zkrátka.

Doufejme, že se tedy celebrity z hodnocení "vždy vkusné a dobře oblečené" Koktové do příště poučí.

Fotogalerie: Ples jako Brno: Lístky až za 100 tisíc,…
40 fotografií

VIDEO: Ukázka z reality show Štiky: Uražená Ornella! Postavil se proti ní i vlastní otec!

Video
Video se připravuje ...

Co uvidíte ve Štikách? Uražená Ornella! Postavil se proti ní i vlastní otec! FTV Prima

Fotogalerie
95 fotografií