David Matásek jako malíř Horác a Viktor Preiss jako kapitán Vašátko v premiéře detektivního filmu podle knižního bestselleru Hany Proškové (†77) Druhá tvář osudu jednoduše diváky potěšili, což lze doložit snadno – tento pořad si v neděli večer zapnulo podle mediaguru.cz 1,7 milionu diváků! Ti navíc na sociálních sítích nešetří chválou. Všechny komentáře vyzdvihují pěkný příběh a to, že tvůrci nepotřebovali k vytvoření napětí hektolitry umělé krve, střílečky, automobilové honičky ani desítky mrtvol. Jedna z divaček shrnula názor ostatních vcelku trefně: „Pěkná detektivka, žádný krvák. Prostě ze života.“

Nova ve svém hlavním vysílacím časem vytáhla do boje s Příběhem kmotra, kterého si naladilo o více než milion diváků méně, konkrétně 637 tisíc. Prima nasadila do boje také kriminálku – Kapitána Exnera, kterého si ale zapnulo jen 380 tisíc diváků.

Mimo hlavní vysílací čas bodoval pořad 168 hodin, který vidělo 858 tisíc lidí, špatně si nevedl ani kritizovaný pořad Koptashow, na který se dívalo 599 tisíc lidí. Jen o trochu méně pak měly Střepiny na Nově – 521 tisíc.

Fotogalerie
21 fotografií