Všichni očekávali, že vítězka reality show Hotel Paradise Nela Slováková se ukáže na plese s hokejistou Lukášem Kozákem, kterého na prestižní událost Ples jako Brno ještě nevyvedla. 

Jenže na červeném koberci se objevila po boku moderátorky Evy Decastelo a blonďaté ženy s vyčesanými vlasy, plastikami upraveným obličejem a v dost odvážném bílém modelu. 

„Dnes večer mě doprovází maminka. Protože můj přítel má hokejové povinnosti. To je vlastně důvod, proč jsem nikdy nechtěla hokejistu, protože pak nikdy nemají čas. Tak jsem s sebou vzala svou starší sestru. Ne, dělám si legraci, je to moje máma,“ řekla Blesk.cz Slováková s tím, že má ještě 11letého bratra. 

Rozhodnutí přišlo na poslední chvíli, a tak obě ženy musely řešit rychle co na sebe. Nela měla jasno, ale model pro její maminku vybíraly na poslední chvíli. „Já mám tradičně šaty od Zuzky Lesák Černé, jsou rafinované, ale nemyslím si, že jsou sprosté. Mamka má outfit od Michala Knota, což je brněnský návrhář,“ prozradila nám Nela. 

Ta si s maminkou na talíř nandala jen pár kousků zeleniny a později si pochutnávaly na rybách a mořských plodech. Na rozdíl od předchozích ročníků, tento večer ve společnosti matky se Nela hlídala a neztropila žádný skandál. 

Fotogalerie
47 fotografií