Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Smrtelná bouračka vzala dva životy: Těhotná žena a její 3leté dítě zázrakem přežily

Autor: ital - 
27. ledna 2019
09:08

V soboru krátce před polednem došlo na Slovensku v okrese Ilava ke smrtelné dopravní nehodě, jež si vyžádala 2 oběti posádky jednoho z vozů. Všichni pasažéři druhého auta zázrakem vyvázli bez zranění. Mezi nimi bylo i tříleté dítě. Pro jistotu je však záchranáři převezli do nemocnice.

Ke smrtelné srážce dvou osobních aut došlo mezi městy Dubnica nad Váhom a Klobušice v okrese Ilava v sobotu krátce před polednem. Vůz značky Volkswagen Passat jel ve směru od Dubnice. V protisměru přijížděl automobil Fiat Punto, který podle slov policie dostal smyk při projetí pravotočivou zatáčkou a bočně narazil do Passatu. Náraz Fiata odhodil mimo cestu.

Řidič Fiatu Zoltán (†40) a jeho spolujezdkyně Adriana (†40) na místě zemřeli. Svědek nehody pověděl pro Nový Čas: „Byl to obrovský náraz. Fiat rozhodně nejel pomalu. Dostal smyk a už neměl šanci to ubrzdit.“

Posádka druhého vozu měla při sobě strážného anděla. Všichni včetně těhotné ženy a malého dítěte (3) vyvázli bez zdravotní újmy. Záchranáři je přesto dopravili do nemocnice kvůli vyšetření případných vnitřních zranění. Policejní mluvčí Trenčínského kraje Pavol Kudlička oznámil: „Dopravní nehoda je právě ve stádiu vyšetřování.“ Není ani vyloučené, že se příčinou stalo husté sněžení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání