Nejen výbavička v neutrální bílé a šedé barevné kombinaci leží v žaludku konzervativně smýšlejícím Britům. Barvy vymyslela Meghan a Harry, jakožto známý kutil a fanoušek elektronických vymožeností všeho druhu, zase naplánoval, že dětský pokoj bude vybavený bezpečnostními okny i kamerami.

Také má v plánu do něj instalovat zvukový stereo systém. Celý dům prošel rekonstrukcí tak, aby ho Harry a Meghan mohli ovládat pomocí svých mobilních telefonů. Na poměry britské královské dynastie jde skutečně o nebývalou modernost.

Chůvu? Zatím ne, děkuji!

Meghan se rozhodně nechce nechat srovnávat se svou švagrovou a na rozdíl od Kate nemá v plánu najmout si pro své miminko žádnou chůvu. Minimálně zpočátku se nastávající maminka hodlá opřít o pomoc své vlastní matky Dorie Raglandové, se kterou ji pojí velice silné pouto. Harry se tak může těšit na to, že hostinský pokoj v jejich nově rekonstruovaném domově Frogmore Cottage ve Windsoru obsadí alespoň na nějaký čas jeho tchyně.

Drsný porod zocelí matku i dítě? 

Meghan odhalila své těhotenství teprve, když už byla v šestém měsíci. Termín má v dubnu, a pokud jde o místo porodu, její volba opět překvapila. Hodlá totiž přivést miminko na svět v obyčejné porodnici ve Frimley, která je od od jejího bydliště vzdálena něco přes 20 kilometrů.

Toto oddělení nemocnice Frimley Park Hospital přitom nenabízí žádné zvláštní vymoženosti, či nadstandardní pokoje. Skromná, o to však větší porodnice nedisponuje televizemi ani pokoji s vlastní koupelnou.

Alternativou k těmto spartánským podmínkám přitom byla porodnice Mulberry Birth Centre, která se zaměřuje na přirozený porod a nabízí stimulující či uklidňující osvětlení nebo porod do vody. Meghan v tom ale nejspíš má jasno. Bude rodit třeba ve sklepě, ale po svém.

Fotogalerie
137 fotografií