S Karlem totiž cestovala také zpěvačka Marta Kubišová (76), která byla v Košicích jeho hostem. Komfortu uvnitř tryskáče, jehož pronájem stál podle informací Blesku na cestu tam a zpátky 115 tisíc korun, si užila i Gottova hlavní vokalistka a pěvecká partnerka Dasha (37).

Platil pořadatel

Osmimístné letecké žihadlo si neplatili ze svého. Pro umělce ho na trasu Praha – Košice zajistil promotér koncertu Petr Větrovský (33). „Právě odlétáme,“ napsal k fotografii na sociální síti producent.

Na snímku drží Kubišovou kolem ramenou a Gott, jenž kvůli podlomené imunitě s půlročním předstihem zrušil i červnovou oslavu svých 80. narozenin v O2 areně, vypadá na fotce daleko lépe než v minulých dnech. Má ostříhané vlasy a veselejší výraz v obličeji.

Zrádná klimatizace

Při cestě letadlem měl ale strach. „Už v Praze prosil, aby piloti zmírnili klimatizaci, která mu velmi vadí. Zvlášť v těchto týdnech, kdy je velmi často nastydlý,“ svěřil zdroj ze zpěvákova okolí. Podle něj čeká Karla v příštích dnech řada vystoupení na různých plesech po celém Česku. Jde o soukromé akce, které často nemá ani zanesené ve svém veřejném diáři.

VIDEO: Gott po zrušeném koncertě hazarduje se zdravím!

Video
Video se připravuje ...

Gott po zrušeném koncertě hazarduje se zdravím! A trest pro Dádu se blíží Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
50 fotografií