Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Wellness pobyty pro ženy: Kde zhubnete, užijete si a pohlídají vám děti? Plus další tipy z celé ČR!

28. února 2019 | 06:00

Chystáte se na wellness pobyt s kamarádkou? Poradíme vám, kam jet, když potřebujete spojit relaxaci s hubnutím, když sebou berete děti a nechcete se střídat na pokoji v hlídání a i když máte v plánu pořádnou dámskou jízdu! A přidáme další zajímavé tipy!

Poděbrady a Bělohrad: Když chcete zhubnout

Chcete si užívat relaxační procedury a taky zatočit s nadbytečnými kilogramy? Jeďte do lázní Poděbrad nebo Bělohrad. V Poděbradech nabízejí speciální hubnoucí procedury: terapii pro redukci tukové tkáně a detoxikační nebo zpevňující zábal. K tomu se tu můžete věnovat sportům, které se doporučují právě při nadváze – cvičit v bazénu a jízdit na in-line bruslích.

V bělohradském resortu Tree of Life mají 14denní Slim program, který zahrnuje i neinvazivní odstranění tuku na břiše, cvičení na rekondičním stole a spoustu dalších zajímavých procedur.

Mariánské Lázně: Když jedete s dětmi

Chcete si užít wellness pobyt, ale nemáte hlídání? Vypravte se do Mariánských Lázní. V hotelu Spa Harmonie si objednáte chůvu a můžete vyrazit třeba na čokoládovou masáž. Na děti jsou připraveni i v dalším mariánskolázeňském hotelu Dolní Morava. Kromě hlídání tu nabízejí i animační programy a dětský spa salon, kam může maminka s dcerou společně vyrazit třeba na luxusní manikúru a pedikúru.

Jižní Morava: Když chcete víno

Chcete to s kamarádkami pořádně rozjet? Jeďte na wellness pobyt do jihomoravských lázní Lednice. Nabízejí tu balíček Gurmánský víkend s vínem, jehož součástí je i volná degustace v Salonu vín ve Valticích, kde mají to nejlepší z celé České republiky. Dobře vám udělá i jodová mořská koupel, infrasauna a koupání v bazénu s léčivou vodou.

Kam na wellness s kamarádkou, když chcete něco zajímavého?

Co nás ještě zaujalo? Podívejte se, co všechno zajímavého si ještě během dámského wellness pobytu v České republice můžete užít.

Luhačovice: Medical wellness a drahé kameny

Chcete pojmout svůj wellness pobyt sofistikovaně? Pak zamiřte do luhačovických lázní, kde mají koncept medical wellness. To je lázeňský pobyt s procedurami, které vám na základně vstupní konzultace doporučí lékař. V Luhačovicích můžete vyzkoušet i různé exotické procedury. Oblíbená je třeba Madagaskarská masáž, kdy se na tělo přikládají drahé kameny a používají se přírodní oleje. Uvolňuje stres a napětí, tlumí bolesti kloubů a detoxikuje organismus. Harmonizačních účinků drahých kamenů využívá i Svatojánská masáž, při níž se pleť vyživí domácím lipovým olejem.

Jeseníky: Keltské spa s čajovnou

Pokud vás láká mystika, zamiřte do malebné jesenické obce Branná a navštivte zdejší vitální svět. Ten se totiž inspiroval tajemnou kulturou starých Keltů. V působivém interiéru spatříte různé keltské symboly a kromě několika typů saun tu mají i ojedinělou wellness čajovnu. Takže po saunování si můžete vychutnat třeba Lektvar keltských královen pro krásu a vitalitu nebo Lektvar veselého druida.

Beskydy: Do postele pro pocit beztíže

Zajímavá procedura na vás čeká Miura Spa v Čeladné. Mají tu speciální levitační vanu, která vám navodí pocit beztíže. Položíte se na vodní postel, která je obalená vyhřívanou dekou. Pak personál postel zapne, a vy se do deky celí ponoříte. Látka vás jemně obejme a postel se s vámi začne lehce houpat. Celé to připomíná stav beztíže. Někteří hosté dokonce říkají, že takhle nějak to muselo vypadat u maminky v břiše. Procedura uvolňuje napětí a krásně vám prohřeje svaly.

Autor: taj

Lázně a wellness

Lázně v ČR Nárok na lázně Kolik stojí lázně Wellness pobyty

Ve speciálu lázně a wellness najdete vše, co hledáte. Co zajímavého nabízí Karlovy VaryMariánskéFrantiškovy nebo Konstantinovy LázněTřeboňLuhačovicePoděbradyLibverdaMšené nebo třeba Toušeň? Víte, kdy máte nárok na lázně, pokud jste např. po operaci kolene, máte astmaartrózu nebo cukrovku? Chcete relaxovat? Našli jsme to nejlepší wellness pro ženypáry i seniory. Projděte si naše tipy na wellness v ČR i na Slovensku.

Video se připravuje ...