Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Supermáma dokumentovala těhotenství: Teď ukazuje realitu po porodu

Autor: DH - 
28. ledna 2019
11:54

Dánka na svém Instagramu sdílí fotografie toho, jak se její tělo postupně měnilo od početí, až k obrovskému bříšku, když čekala trojčata. Teď všem naopak ukazuje, jak dlouho může trvat, než se tělo po takové události dá zase do pořádku.

Když Norka žijící v Kodani Maria Nordø Jørstad zjistila, že je těhotná, byla štěstím bez sebe. Když ale vyšlo najevo, že jí v břiše rostou trojčata, zůstala v šoku. Rozhodla se toho ale využít. Pomocí svého Instagramu sdílela od začátku devítiměsíčního cyklu fotografie, jak vypadá těhotenské břicho maminky čekající vícerčata.

Kdo by si ale myslel, že porodem vše skončí, ten by se mýlil. Maria naopak jen začala. Rozhodla se totiž světu poukázat na to, jak dlouho takové ženě trvá, než se její tělo po porodu vzpamatuje a dá do pořádku. Teď už čtyřnásobná matka se tak snaží šířit skutečné snímky a poukázat na to, jak vypadá těhotenství doopravdy.

„Myslím, že jsem to měla v hlavě už předtím (začít šířit fotky i po těhotenství), myslela jsem si, že to bude zajímavé, ukázat lidem i tu druhou stranu porodu, protože není moc lidí, kteří by takové fotografie sdíleli,“ řekla Maria před časem britskému deníku Daily Mail. „Moje břicho tu stále je. Byla jsem strašně překvapená, že je pořád tak velké. Nevěděla jsem, že trvá takovou dobu, než se smrskne,“ dodala žena.

Podle slov Marii je velmi důležité, aby maminky s podobným osudem věděly, do čeho jdou. Podle ní totiž spousta lidí vůbec netuší, jak to vypadá po porodu a podobné fotografie nikdy neviděli. A měla pravdu. Její instagramový účet se stal hitem. Maria začala s čtyřmi tisíci odběrateli. Dnes, po několika měsících, ji odebírá na 250 tisíc uživatelů a fotografie jejího břicha a samozřejmě i krásných trojčátek Ibena, Filipa a Agnes, lajkují desetitisíce lidí.

Lidé Mariu prostě milují. Ustavičně jí přes sociální sítě nechávají různé vzkazy. „Děkuji za vaši upřímnost a statečnost. Hodně lásky a respektu z Německa,“ stojí pod jednou fotografií. A podobných komentářů jsou pod fotkami Marii stovky. Čtyřnásobná maminka ale zůstává skromná. Jak s oblibou dodává, na prvním místě jsou pro ni její děti, ne Instagram.

srtpetr ( 28. ledna 2019 17:59 )

--_Najděte nahé-ženy ve vašem městě zde : My.Su/Zeny

petrw ( 28. ledna 2019 17:33 )

je nechutna i s tim velkym pupkem tehotenskym je to na bliti fotit se do světa pí.

petrw ( 28. ledna 2019 17:30 )

no to je hnus fujjj pokud chce pupek mit zase rovny mela by nosit po porodu blbka pas a cvicit a ne ho tu vystrkovat fujj

jajas ( 28. ledna 2019 17:08 )

Řekl bych, že tady toto je mnohem přirozenější sdílet (hlavně pro ty, co nemají o těhotenství ani páru) než sledovat promenádování holých prsou, zadků a už i předků některých VIP a i NeVIP. Co se týká těhotenství a porodů, tak to před ženskýma smekám! Já to zažil, já u toho byl a ... fakt smekám! A kdo to nechce vidět, ať se nedívá a najde si třeba vypadnuté silikonové prsa z výstřihu "modelek, hereček a jiných "umělkyň!

Taurus70 ( 28. ledna 2019 15:24 )

Hrozne by mne zajimalo proc ma nekdo potrebu sdelovat sve intimni zvotni zazitky anonymnim lidem.🤔😕😕

Zobrazit celou diskusi