Do poslední chvíle netušila, jestli s manželem Davidem Křížkem (46) čekají opět chlapečka, nebo holčičku. Nakonec to byla dcerka Lola, která se rozhodla přijít na svět přesně v den termínu porodu, tedy 24. ledna 2017.

„Už jsem si tak přála, aby se miminko narodilo. A s podivem jsem se vůbec nebála. V půl páté odpoledne mi začala postupně odcházet plodová voda. Davida jsem nechtěla zbytečně plašit, tak jsem jen v klidu ležela, a čekala, co se bude dít. Po chvíli mi začaly slabé kontrakce a já byla zvědavá, jestli bude druhý porod opravdu rychlejší a jednodušší, než byl ten první. Alespoň jsem to párkrát slyšela, že to tak bývá,“ zalovila ve vzpomínkách Lucie Křížková.

A zatímco jí odtékala plodová voda, její syn David si pozval domů kamaráda, i tak mu ale Lucie návštěvu dovolila. „Ještě než mu otevřel dveře, tak jsem na Davida špitla, ať to moc neprotahuje, že začínám rodit. Pak jsme si ještě v půl sedmé skypovali s Příbramí. Davídek byl už u našich, abychom nemuseli řešit, kdo ho pak narychlo pohlídá. Pamatuji si, že jsme si povídali, jako by se nechumelilo. Jen na konci hovoru jsem mimochodem řekla, že za chvíli jedeme do porodnice,“ pokračuje moderátorka.

„Do porodnice jsme přijeli v 8 hodin. To už začaly výživné kontrakce. Zas mi to přišlo nekonečný, zas to pekelně bolelo. Kratší a jednodušší než poprvé to opravdu nebylo. Ale dobře to dopadlo. Moc dobře. Lola se narodila před 1 hodinou ráno. Lola, holčička. Jsem tak ráda, že jsme se nechali překvapit,“ dojala se znovu Křížková, která se v roce 2003 stala Miss ČR. Už v minulosti se svěřila, že kdyby manžel souhlasil, klidně by se nebála dalšího dítěte.

VIDEO: Moderátorka Sama doma Lucie Křížková: Třetí dítě musím vybojovat!

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Sama doma Lucie Křížková: Třetí dítě musím vybojovat! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
35 fotografií