Hvězda třetí řady show Tvoje tvář má známý hlas si své soukromí střeží. Nikomu se tak veřejně nevychloubal ani s tím, že jeho choť je těhotná. Jenže horkokrevnou Kubánku tak docela neuhlídal.

Martinez se totiž v lednu pochlubila na sociální síti fotkou, na níž už není možné její pokročilý stav těhotenství přehlédnout. Na snímku má totiž odhalené již pořádně velké bříško. Ovšem podle informací deníku Aha! už je miminko dokonce na světě!

„K těmhle věcem se vůbec nevyjadřuju,“ snažil se sice mlžit Ruml, jenže jeho tajemství nakonec vynesl na světlo někdo jiný. Manželská dvojice má holčičku! „Dcera se jim narodila už o Vánocích, dali jí jméno Rozálie,“ uvedl pro Aha! zdroj z okolí páru, který nechtěl být jmenován.

Novopečení rodiče si tak nyní užívají první chvilky s jejich drobečkem a řeší obvyklé rodičovské starosti i radosti. Kromě toho se ale také musí časem dohodnout, zda budou na miminko mluvit česky či španělsky. „Naučil jsem se vcelku dobře španělsky, takže i doma na sebe mluvíme španělštinou. Ale žena češtinu zvládá také docela dobře,“ prozradil již dříve o své domácnosti Ondřej.

VIDEO: Ondřej Ruml: Největší radost mi manželka udělá, když mě pohladí.

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Ruml: Největší radost mi manželka udělá, když mě pohladí. Igor Hellebrandt/BPŽ

 

Fotogalerie
28 fotografií