Vše odstartovala fotografie Meghan Markleové v těsných krémových šatech s květinami, ve kterých navštívila pečovatelský dům v Londýně. Když se zdravila se seniory, trochu se k nim naklonila, což jí zdeformovalo břicho a vytvořil se tak dojem falešného bříška.

 

„Mám vystudované dvě střední a jednu vysokou. Také mluvím třemi jazyky. Jsem skutečně vzdělaný, ale pořád si myslím, že vše kolem Meghan je falešné, včetně jejího těhotenství,“ napsal jistý člověk na sociální síť.

Tito odpůrci Meghan navíc ke všem svým příspěvkům přidávají zkratku, tzv. hashtag #Megxit, čímž narážejí na bizarní situaci ohledně brexitu.

„Proč Meghan Markleová nikdy nenosí punčochy? V Anglii je zima. Punčocháče se nehodí k falešnému břichu? Stlačily by polštář? #megxit,“ napsal další člověk na adresu manželky prince Harryho. Naštěstí pro Meghan se ozvali i její příznivci, kteří se jí hromadně zastávají.

Britská vévodkyně je aktuálně v 6. měsíci těhotenství a na prvního potomka se s princem Harrym těší na jaře, konkrétně na přelomu dubna a května. S princem dosud neznají pohlaví miminka, chtějí se nechat překvapit.

Fotogalerie
51 fotografií