Nekonala se žádná velká dramata. Martin Kyncl si v tichosti sbalil kufry a opustil jejich společný byt. „Bydlíme kousek od sebe, vidíme se téměř denně a dál fungujeme jako rodiče našeho syna,“ přiznala Blesk.cz Šíbrová.

Herečka se snoubencem se rozešli poté, co zjistili, že už spolu nejsou šťastní a že už ani nechtějí usilovat o to, aby šťastní byli. A tak se rozhodli vztah ukončit.

„Těžko se o tom mluví, těžko se to vysvětluje. Ale dlouho jsme o tom přemýšleli. Jestli se nenecháváme jen strhnout dobou, jestli to, co vidíme kolem sebe, jak jsou ostatní vztahy vrtkavé, jestli nás to neovlivňuje, ale nic jsme nevymysleli,“ svěřila se nyní Magazínu MF Dnes Nikol.

Jejich vztah je teď prý mnohem lepší, než když spolu bydleli. Udržovat partnerství jen kvůli dítěti, nebo dokonce slepit vztah společným dítětem je podle Štíbrové nesmysl. „Řekla bych, že partnerství, která nemají pevné základy, nemůžou tak velkou změnu jako narození dítěte přežít,“ dodala matka samoživitelka s tím, že Matýsek je pro ni a jejího expartnera to nejlepší, co je v životě potkalo. „O tom žádná,“ dodala rozhodně.

VIDEO: Nikol Štíbrová po rozchodu s otcem svého syna: Hubená a rozjívená!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová po rozchodu s otcem svého syna: Hubená a rozjívená! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií