Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šílenec prošpikoval psa šípem: Statečná fenka všechny překvapila!

Autor: chal - 
24. ledna 2019
15:34

V tomhle případě můžeme bez přehánění mluvit o zázraku. Pětiměsíční fenka Loca totiž přežila hororové zranění - neznámý pachatel ji střelil šípem do hlavy. Projektil štěněti vyjel hřbetem. Naštěstí však minul orgány i cévy, a Loca se tak pouhé dva dny po postřelení vrátila domů k majitelům. Zdá se, že nejen kočky mají devět životů...

Zaměstnanci veterinární kliniky v americkém státě Jižní Karolína v úterý převzali pětiměsíční štěně s vážným zraněním. Pejska někdo postřelil šípem. Vystřelený projektil do těla zvířete vnikl kousek nad čumákem a ven vyjel hřbetem. Šíp ale naštěstí minul životně důležité orgány, fenka Loca podstoupila operaci a její rekonvalescence probíhá nad očekávání dobře.

Šokovaná rodina zraněného pejska převezla na veterinární kliniku do města Columbia, kde Loca podstoupila operaci. „Šíp jako zázrakem minul mozek, jícen a velmi těsně i páteř! Loca měla štěstí v neštěstí,“ informovala o průběhu operace klinika na sociální síti.

Bezcitnost střelce veterináře šokovala a rozzuřila. „Snad skončíš v pekle, ty zku*vysynu,“ napsala ošetřovatelka Nikki Sauer na svůj facebookový profil k fotografiím psa s šípem v těle. „Modlete se, prosím, za Locu, aby se brzy uzdravila,“ dodala v úterý Nikki.

Její přání se vyplnilo dřív, než kdokoliv čekal. Postřelené zvíře totiž veterináři pustili do domácího léčení už po dvou dnech! Nikki doufá, že medializace tohoto případu pomůže k většímu zájmu o ochranu práv zvířat ze strany široké veřejnosti.

Policistům při pátrání po pachateli pomůžou záznamy z kamer, které zabírají prostranství kolem domu. Veterinární klinika nabídla za informace vedoucí k dopadení střelce 1500 dolarů (34 tisíc korun).

shadowsteed ( 25. ledna 2019 17:45 )

Tak toho kdo tohle udelal, bych potrestala stejne, jako to kdysi delal Vlad Napichovac - pekne napichnout na kul, at si to vyzkousi! >

Krysinka ( 24. ledna 2019 17:17 )

Trest smrti!

heterosexual ( 24. ledna 2019 17:17 )

Kreatuře co to udělal okamžitě useknout obě ruce i ptáka! PROKLINAM tě zm r de!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání