Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nedonošený prcek baví internet! Ráno se klidně oholí a vyrazí do terénu

27. ledna 2019 | 06:00

Mladý tatínek už měl dost klasických dětských fotek, kterých je plný Instagram. Rozhodl se vytvořit originální album, ze kterého budou mít jeho rodina a do budoucna i syn vtipnou vzpomínku. Nafotil syna při klasických chlapských pracích, a baví tak celý internet!

Ryan se narodil předčasně a po porodu vážil jen 1,4 kila. Dlouhých šest týdnů potom musel být v inkubátoru, zatímco jeho rodiče a dvouletá sestřička doufali, že ho pustí z nemocnice co nejdříve. Po dlouho očekávaném příjezdu domů se Ryanův otec chystal vytvořit rodinné album, ke kterému se oni a později i sám Ryan budou vracet za vzpomínkami. 

Starší dcera takové album měla, a proto to chtělo originální nápad. Ryanovi rodiče tvrdili, že se jejich syn sice narodil předčasně, ale podle nich je něčím napřed. A to byl základní kámen pro geniální plán! Otec chtěl malého Ryana nafotit při práci, kterou musí umět každý chlap. Bylo jasné, že chlapec je ještě na takové aktivity příliš malý, a proto si Ryanův otec pomohl Photoshopem. 

Aby vznikly kvalitní a profesionální fotografie, musel Ryanův otec sehnat správné rekvizity a vhodné oděvy. Každá fotka trvala zhruba patnáct až dvacet minut a součástí tohoto focení byla i Ryanova maminka, která na snímcích chlapce držela nebo ho správně nastavovala. Po pár dnech bylo album na světě a z výsledku byla nadšená celá rodina.

Ryan vypadal na každé fotce výborně a na první pohled by nikdo nepoznal, že jsou fotografie upravované ve Photoshopu. Chlapec na snímcích seká zahradu, připravuje krocana, holí si vousy, nebo dokonce mastí karty. Na vtipné fotografie se podívejte v naší galerii. Určitě se zasmějete!

Autor: Adéla Ondroušková