Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Wellness v Jeseníkách: 3 super tipy. Keltské spa, luxus i privátní chalupa!

24. ledna 2019 | 09:54

Jeseníky jsou známé nejen pro své sjezdovky, cyklotrasy a turistické stezky, ale i úžasné welness služby. Našli jsme pro vás ty nejzajímavější. Co si určitě nesmíte nechat ujít?

Wellness chalupa: Opravdu privátní wellness

Chcete relaxovat pěkně v soukromí, jen se svými přáteli? Až pojedete příště na hory, pronajměte si Wellness chalupu v Malé Morávce. Jen pro sebe budete mít vnitřní vyhřívaný bazén se slanou vodou a protiproudem, solárium, masážní sprchový box a halu s krbem. Venku před chalupou je pak ještě vířivá vana.

Branná v Jeseníkách: Keltské spa s čajovnou

Pokud v Jeseníkách míříte do malebné obce Branná, určitě navštivte zdejší vitální svět, který se inspiroval kulturou starých Keltů. V působivém interiéru spatříte různé keltské symboly a kromě několika typů saun tu mají i ojedinělou wellness čajovnu. Takže po saunování si můžete vychutnat třeba Lektvar keltských královen pro krásu a vitalitu nebo Lektvar veselého druida.

Luxusní wellness v historické vile v Jeseníku

Jestli si potrpíte na luxusní prostředí, objevte vilu Regenhart v Jeseníku. Byla postavená v neobarokním stylu na konci 19. století a uvnitř najdete moderní wellness centrum se spoustou známých i méně obvyklých procedur, s bazénem, saunovým světem (pořádají tu i saunové noci) a relaxační místností s vyhřátými lehátky a výhledem do zeleně.

Autor: taj

Lázně a wellness

Lázně v ČR Nárok na lázně Kolik stojí lázně Wellness pobyty

Ve speciálu lázně a wellness najdete vše, co hledáte. Co zajímavého nabízí Karlovy VaryMariánskéFrantiškovy nebo Konstantinovy LázněTřeboňLuhačovicePoděbradyLibverdaMšené nebo třeba Toušeň? Víte, kdy máte nárok na lázně, pokud jste např. po operaci kolene, máte astmaartrózu nebo cukrovku? Chcete relaxovat? Našli jsme to nejlepší wellness pro ženypáry i seniory. Projděte si naše tipy na wellness v ČR i na Slovensku.

Video se připravuje ...