Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Syn Václava Klause se tajně oženil v Alpách: Nepozvali ani rodiče

Autor: Vera Renovica - 
24. ledna 2019
05:00

Bez rodiny, narychlo a v utajení. A v zasněžených tyrolských Alpách. Tak se rozhodl podruhé vstoupit do manželství Jan Klaus (44), nenápadnější ze synů exprezidenta Václava Klause (77). Koho si vybral? O 17 let mladší Lucii, kterou potkal v práci.

Komorní obřad se podle informací Blesku konal minulou sobotu v zasněženém Rakousku. Nevěsta v krajkových, přesto jednoduchých, šatech splývala s pohádkovou krajinou. U životní události chyběli rodiče ženicha, exprezident Václav Klaus i bývalá první dáma Livia (75). „Rodičům to řekli na poslední chvíli, dali si záležet na tom, aby to nikde neprasklo,“ řekl Blesku dobře obeznámený zdroj.

Láska z ČEZ

Jan Klaus už 14 let působí v polostátním energetickém gigantu ČEZ, kde je vysoce postaveným manažerem. Právě v práci potkal Lucii, před svatbou Trkovou.

Podle informací Blesku se jedná o bývalou asistentku generálního ředitele ČEZ Daniela Beneše (48) a v současnosti pracuje v divizi jaderné energetiky. S budoucím novomanželem se poprvé ukázali loni v červnu, kdy ruku v ruce dorazili na narozeninovou oslavu exprezidenta Klause.

Křehké vztahy

Právě toto ale ještě víc poodhalilo soukromí Jana Klause, který je znám tím, že nemluví s médii a je raději v ústraní. Tedy rozvod s exmanželkou Veronikou (37), již si bral před 19 lety za účasti rodiny i pražské smetánky. S blondýnkou mají tři děti.

Rekordmanem v disciplíně »rozchod« je ale nepochybně jeho starší bratr, poslanec Václav Klaus ml. (49, ODS). Ten má exmanželky rovnou dvě: Kamilu (46), s níž byl ženatý 17 let a mají spolu tři děti, a Lucii (33), s níž se rozvedl po pěti letech, údajně kvůli její nevěře. Mají spolu pětiletou Elišku. Naopak největším »držákem« je právě bývalá hlava státu. I přes rozličné spekulace o »chození na červenou« a letuškách totiž s Livií loni oslavili 50 let od svatby.

1917 ( 21. července 2019 11:33 )

Chudák malá, musí chodit do práce jen jako vysoký manažer ČEZu, absolutně bez protekce i když papínek vysoký politik a maminka jen v dozorčí radě ČEZu a bratr také bez protekce nejmladší ředitel gymnazia v celé galaxii PORG a tomu zase dal osobní dar gen.ředitel ČEZu Roman jen 100 mega. Takže nikdy žádná protekce! Celá Klausovic rodina jsou opravdu jen taková malá skromná Československá rodinka!!!!!

defakto ( 25. ledna 2019 18:35 )

... ten mladý Klaus je stejný h.a.j.z.e.l jako jeho starší bratr , oba dva po letech manželství opustili své ženy a děti , jsou to zrádci a hnusní parchanti .

kradlous ( 25. ledna 2019 18:14 )

Papatunel je takový namyšlený narcis že nikdy neuzná kolik velkých chyb za svého působení nadělal.To byla největší minela v dějinách Česka.

hnusnejsvet33 ( 25. ledna 2019 13:38 )

Rodiče....to vem čert, ale že Blesk nepozvali, to je na pováženou!!!

bizon_pepa ( 25. ledna 2019 09:03 )

Alpy jsou prima napad. Vis, ze je to v Rakousku? Kdyz chces byt ten manager.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa