Když Kristýnu Frejovou před lety opustil otec jejich dcery Ráchel, muzikant Jakub, tak se z toho dlouho nemohla dostat. Měla obrovské psychické problémy a vyřešila je až terapií – pobytem ve tmě, kde si spoustu věcí uvědomila. Začala se také věnovat lezení po stěnách a józe.

Loni v létě, když se svou partou vyrazila na vodu, potkala lásku. „Přijeli jsme do takového skvělého kempu, který se jmenuje U veverek, a tak já jsem chytla nostalgickou náladu, protože tady jsme s Jerrym (Jaroslavem Šmídem - pozn. red.) zažili spoustu krásných věcí, moc srandy a vždycky jsme tam pili zelnou,“ svěřila se Top Star Magazínu dcera hereckých legend Ladislava Freje (77) a Věry Galatíkové (†69).

„Tak jsme si u okénka dali zelenou, vedle seděli takový sympatický kluci a říkali, že nás pozvou na panáka, tak jsme tedy pili celý večer, vlastně celý kemp. Vlastně jsme pili na Jerryho a od té doby jsem se svým přítelem. Takže říkám, že to byla Jerryho nebeská seznamka,“ dodala zamilovaná Kristýna, že jí lásku »dohodil« představitel filmového Doktora od jezera hrochů, který zemřel v listopadu 2017.

Její nový partner Honza bydlí nedaleko Prahy, takže se nejvíc vidí o víkendech, ale snaží se být spolu co nejvíc. Přítel Frejové má taky dceru jako ona, a holky si okamžitě padly do oka, za což je moc ráda. Čas teď tráví často ve čtyřech.

VIDEO: CELÝ ZÁZNAM emotivního pohřbu Jerryho Šmída (†47), filmového Doktora od jezera hrochů: Salvy smíchu i pláče!

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Emotivní pohřeb Jerryho Šmída (†47), filmového Doktora od jezera hrochů: Salvy smíchu i pláče! Jiří Čada, Jan Jedlička

Fotogalerie
31 fotografií