Pro nastávající maminku Jasminu Alagič je tohle jedna z posledních dovolených. Přece jenom cestovat ve vyšším stupni těhotenství není dobré, jak pro ni, tak chlapečka, kterého nosí pod srdcem. Rytmus pro ně vybral krásné místo na Maledivách, kde není ani živáčka. Což oba oceňují tím, že neustále zásobují sociální sítě fotkami a moudry.

Rapper se vychloubá a Jasmina informuje o svém jiném stavu. Poslední příspěvek se zřejmě zapíše do dalšího vydání populární knihy Naše dítě.

Díky němu mi nic nechybí. Jen perkelt, kvůli němu bych přeplavala přes všechna moře, co mě od něho dělí. Za máslové halušky s perkeltovou omáčkou bych darovala celou naší garáž, plnou jeho zadřených aut. Miluji tě a děkuji za krásnou dovolenou plnou zdravého jídla. Toužím po Tobě, perkelte můj milý,“ napsala moderátorka. Ale jelikož Rytmus je king a dokáže nemožné, tak není vyloučené, že místní kuchtíci perkelt uvaří.

Co je perkelt?

Perkelt je pokrm z masa, který pochází z Maďarska. Toto jídlo je podobné guláši, obsahuje však méně vody a podává se obvykle s přílohou. Může být připraven jak z hovězího nebo vepřového masa, tak třeba z kuřecího či rybího, případně z jejich směsi.

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku?

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
28 fotografií