Popová královna Madonna během své bohaté pětatřicetileté kariéry měnila image jako chameleon a o extravagantní a šokující outfity a účesy nebyla v jejím případě rozhodně nouze. Čím je ale starší, tím jsou její snahy o změnu a zachování mladistvého vzhledu spíše terčem posměchu.

Nový účes ve stylu hereček z 30. let minulého století nyní zpěvačka představila na svém Instagramu. Podle většiny fanoušků se ale jedná pouze o paruku, což je možná v tomto případě jen dobře.

Těžko říci, zda Madonna v posledních příspěvcích na sociálních sítích jen provokuje a zkouší, jak se nová image chytí, nebo zda se skutečně rozhodla pro razantní změnu. 

Popová diva tráví v současné době čas v Portugalsku, kde se připravuje na vydání nového studiového alba, které by mělo být inspirováno latinskoamerickou kulturou. Návrat ke tmavé barvě účesu by tak odpovídal vybranému hudebnímu stylu.

Ač se mnohým zpěvaččiným fanouškům nová image příliš nezamlouvá, většina z nich jásá nadšením, že si novým albem konečně upevní pozici popové královny. Vysvětlují to tím, že kdykoliv měla zpěvačka tmavé vlasy, vždy prorazila s něčím unikátním, co bylo neskutečně úspěšné. Za zmínku stojí třeba alba „Like a Prayer", „Ray Of Light" nebo „American Dream". 

VIDEO: Podívejte se, jak vypadala Madonna od dětství až doteď.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak vypadala Madonna odmala až doteď. youtube.com/toptenfamous/BPŽ

Fotogalerie
92 fotografií