Mladá a krásná zpěvačka Monika Bagárová vedle svého namakaného přítele, uzbekistánského zápasníka Makhmuda Muradova, jenom kvete. Pro své fanoušky se snaží být otevřenou knihou, a tak jim na své sociální síti dovolila, aby ji vyzpovídali. 

Většina dotazů se točila právě kolem jejich vztahu a hned několikrát se zpěvačka zasnila nad tím, jak je teď vlastně šťastná. „Mám lásku, zdraví, milovanou rodinu, pravé přátele, hudbu a fanoušky. Co víc si přát?" rozplývala se.

Jejich společný vztah se sice snažili držet v tajnosti, moc dlouho se jim to ovšem nepodařilo, a tak si teď pomalu zvykají jeden o druhém veřejně mluvit. Po Makhmudovi, který je v současné době ve Spojených státech, se Monice moc stýská, ale že by tam vyváděl něco, čím by ji mohl negativně překvapit, o tom ani nepřemýšlí. „Ve vztahu je pro mě nejdůležitější důvěra," říká nadějně čtyřiadvacetiletá rodačka z Brna.

O Makhmudovi, kterému doma říká „Meine liebe", „miláčku" nebo „more", by dokonce uvažovala jako o otci svých dětí. Na otázku, zda by chtěla miminko, zpěvačka s odpovědí neváhala. „Určitě ano, všechno má svůj čas," šokovala své fanoušky mladá kráska. Vzápětí poslala video, na kterém si hraje s malým miminkem. 

Monika Bagárová soutěžila v poslední řadě taneční show StarDance, kde se jí moc nedařilo a vypadla jako první. Že by i tady platilo pravidlo 'neštěstí ve hře, štěstí v lásce'? 

VIDEO: Monika Bagárová po vyřazení ze StarDance: Čekala jsem to! 

Video
Video se připravuje ...

Monika Bagárová po vyřazení ze StarDance: Čekala jsem to! Luboš Procházka, Jan jedlička

Fotogalerie
81 fotografií