Modelka a příležitostná herečka s téměř ideálními mírami 90-65-90 Tereza Kačerová nebyla nikdy žádný stydlín. O tom se může přesvědčit každý na jejích sociálních sítích, kde se to vyzývavými erotickými fotkami jenom hemží. 

Její dlouho utajovaný vztah se švédským světoznámým DJ Aviciim praskl až po jeho smrti. Pár spolu tvořili několik let a muzikant jí dokonce pomáhal vychovávat syna Luku. Několikrát se prý nechal i slyšet, že chce s rodačkou z Prahy založit vlastní rodinu. 

Poté, co se zjistila příčina smrti, se Kačerová uzavřela do sebe, o Aviciim nechtěla vůbec mluvit, a dokonce se umírnila i na sociálních sítích. Na začátku tohoto roku se rozhodla sama procestovat na motorce Vietnam a konečně se jednou pro vždy vypořádat se svou minulostí. Během objevování země tam měla spoustu času přemýšlet nad tím, co se stalo, a tuto životní kapitolu uzavřít.

„Jela jsem na motorce z Hà Nội do Ho Chi Minh City, za nás oba. Měli jsme spolu tu cestu strávit smíchem, místo toho jsem ji strávila tím, že jsem se snažila zpracovat tvou smrt,“ napsala blondýnka 1. ledna na svůj Instagram.

Terapie ve Vietnamu evidentně zafungovala, protože se česká modelka vrací ke svému starému já. Na instagramovém profilu sdílela fotografii s kolegyní, modelkou Cherish Waters (27), na které by slavné modelky poznal asi málokdo.

Obě jsou na snímku zcela nahé, české modelce zakrývají bradavky pouze dvě srdíčka, představivosti zde Kačerová prostoru příliš nenechala. Navíc obě vypadají, jako kdyby za sebou měly velmi náročný a dlouhý flám. 

Její kamarádka na fotografii byla soutěžící v modelingové soutěži America's Next Top Model, a dokonce v minulosti zapózovala pro Playboy. Snímek je, soudě i dle komentářů, myšlen jako recese, nicméně těžko si představit, jak na takové fotky budou reagovat v modelingových agenturách.

V dnešní době před tím, než spojí jméno s jakoukoliv neznámou tváří, si totiž své budoucí hvězdičky pořádně lustrují, a to včetně sociálních sítí. 

VIDEO: Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě!

Video
Video se připravuje ...

Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě! Blesk TV

Fotogalerie
61 fotografií