Královna poslala přes svou osobní asistentku Mary Anne Morrisonovou (81) velmi osobní zprávu, která byla plná podpory a vřelých slov.

„Dobrý den, volám z domu v Sandringhamu. Královna mě požádala, abych Vám prostřednictvím telefonu předala její nejvřelejší přání k uzdravení po nehodě, a také Její Výsost je dychtivá po zprávě o tom, jak se vám daří, a doufá, že vše jde tak dobře, jak by se mohlo očekávat. Všichni v Sandringhamu na vás velmi myslíme a pokusíme se s vámi později setkat. Bohužel už budu muset jít, ale doufám, že vše je tak, jak má být. Děkuji vám moc. Na shledanou,“ zněl vzkaz od britské panovnice.

Neděje se zrovna často, že královna by pověřila tímto úkolem právě Mary Morrisonovou, svou osobní asistentku. Tato skutečnost je proto velmi významná. „Mary je velmi blízká přítelkyně královny Alžběty II. a Její Výsost si jejích věrných rad a služeb velmi váží,“ svěřil se zdroj.

Ani telefonát se vzkazem od Alžběty II. ale zraněnou Emmu Fairweatherovou neuspokojil. „Je to sice moc pěkné od královny, že požádala někoho ze svého personálu, aby mě kontaktoval a popřál mi brzké uzdravení, ale ona nemá s nehodou nic společného. Pořád jsem trochu překvapená, že princ Philip neměl dosud potřebu mě kontaktovat a zeptat se, jak se mám. Dostat zprávu od něčího partnera, kdo se nehody nezúčastnil, je trochu matoucí.“

„Princ má u mě dveře stále otevřené, kdyby mě chtěl kontaktovat,“ přiznala deníku Mirror zraněná žena, která se cítila odstrčená a ignorovaná do chvíle, než se jí ozvala královnina asistentka.

VIDEO: Jak se královna Alžběta II. chovala v Česku a co zde má ráda?

Video
Video se připravuje ...

Královna Alžběta slaví 90! Jak se chovala v Česku a co zde má ráda? Blesk TV

 

Fotogalerie
48 fotografií