S manželem, muzikálovým zpěvákem a hercem Romanem Tomešem (30), má Míša dva syny, Kristiána (1 rok a 11 měsíců) a Jonáše (5 měsíců). Po mateřské dovolené se nedávno vrhla naplno zpět do práce a začala se připravovat na vystupování v muzikálu Vlasy. Ten si minulý týden odbyl svou premiéru v divadle Kalich.

Vzhledem k tomu, že Roman má před sebou první muzikantskou koncertní šňůru, kdy nebude téměř celý únor doma, Míša přiznala obavy, jak zvládne být na děti sama.

„Někdy je to opravdu velký mazec. Snažíme se to nějak pytlíkovat, ale dost často se míjíme. Střídáme se v divadle, Roman teď pojede na turné, to nevím, co tady budu měsíc sama dělat. Já své děti miluju, ale někdy je to takový očistec, že se těším už od rána na večer, aby šly konečně spát,“ svěřila se herečka Tomešováv rozhovoru pro Expres.cz.

Náročný program a výchova dvou malých chlapečků má samozřejmě dopad i na manželství. „Umíme se pohádat, hodně pohádat. To pak stojí za to. Nedávno jsem dokonce po Romanovi hodila Kristiánkovu svačinu, která zůstala dodnes na naší zdi. Umíme si i nadávat, řvát, házet talíře kvůli totálním maličkostem, ale o to je lepší pak to usmiřování. Na to už není tolik času, ale aspoň se pročistí vzduch,“ prozradila brunetka peprnosti ze soukromí na první pohled idylického páru. 

Ani to „usmiřování" ale není takové, jaké by si oba představovali. „Rádi bychom se usmiřovali častěji a déle. Každý asi tuší, o co jde. To je přece na těch hádkách to nejlepší,“ dodal s úsměvem manžel Roman.

VIDEO: Roman Tomeš o třetím dítěti: Nejdřív za 10 let, jinak se udřu k smrti! 

Video
Video se připravuje ...

Roman Tomeš o třetím dítěti: Nejdřív za 10 let, jinak se udřu k smrti! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
61 fotografií