S rozpisem denních fyzických aktivit přišel britský deník Mirror. Asi nehrozí, že by se do jeho následování pustily masy v honbě za přiblížením se královnou Alžbětou II. vyznamenané návrhářce. Je totiž tak drsný a intenzivní, že by to vydržel jen málokdo. Beckhamová si život bez tvrdé dřiny v posilovně nedokáže představit. Ale tvrdí, že si to užívá. Je to vůbec možné?

Beckhamová denně vstává v půl šesté, aby si urvala pro sebe celé dvě hodiny, během nichž se mučí cvičením. Nejprve si dá hodinové „rozklusání“ na běžeckém pásu. Není to však jen nálož pro tělo. Návrhářka během času stráveném na stroji stíhá dosledovat, co ji kvůli nabitému diáři unikne. Sleduje své oblíbené pořady, talkshow, zprávy. Zkrátka úplně normálně hltá televizi, jako kdyby seděla na gauči. Skoro…

Následuje půl hodiny cvičení zaměřeného na nohy, druhou půlhodinu věnuje posilování paží, přesně lokalizovaných svalových skupin a kondice obecně. Završeno je to výdrží ve sporu k posílení středu těla. „Je to neoddělitelná součást mého života, mé tělo to potřebuje, užívám si to,“ nechala se Beckhamová slyšet.

Když se domučí, je čas vypravit děti a odvést je do školy. Pak jí začíná maraton pracovních povinností. Člověk by si řekl, že se při takové náloži těší na víkend, aby si mohla trochu vydechnout. Ale Victoria? Na víkendy nehledí, mučí se dál..

 

Fotogalerie
19 fotografií