Ani McGregorovy biologické dcery Clara (22), Esther (17), ani adoptované Jamyan (17) a Anouk (8) svému otci nedokážou jen tak odpustit, že po dvaadvacetiletech spokojeného manželství odešel za jinou ženou. Údajně je velmi pobouřilo i to, že Ewan, hvězda kultovního snímku Trainspotting, v rozvodových papírech uvedl jako důvod rozpadu jejich rodiny „neslučitelné rozdíly“.

Největší problém smířit se s novou partnerku svého otce, herečkou Mary Elizabeth Winsteadovou (34), má podle všeho nejstarší Clara. V létě například psala Winsteadové na sociální síť hanlivý komentář, ve kterém ji nazvala „lidským odpadem“, nyní se navezla do svého otce. Na Instagram totiž nahrála fotku své matky, krásné produkční Eve Mavrakisové (52) v plavkách, ve kterých dokonale vynikla její štíhlá postava.

Jeden z fanoušků u snímku nevinně podotkl, že by ji Clara měla radši držet dál od svých partnerů. „Ne, budu ji držet dál od kre*énů, kteří mou božskou matku opustí,“ opáčila Clara. A všem bylo okamžitě jasné, koho tím má na mysli!

Mladá modelka si to po nějaké době rozmyslela a nejen, že komentář smazala, ale nahrála na své Instastories i video, ve kterém se dušovala, že opravdu nehovořila o svém otci, a ani by si nedovolila ho nazvat nějakou vulgaritou. „Prostě jsem jen chtěla říct, že si matka zaslouží někoho, kdo takovýhle není,“ vysvětlovala Clara neobratně a zároveň zdůrazňovala, že navzdory rodinným neshodám svého otce pořád miluje. Ale jak se říká, pozdě bycha honiti…

Mezi Ewanem McGregorem a Mary Elizabeth Winsteadovou přeskočila pověstná jiskra během natáčení seriálu Fargo. Se svou o třináct let mladší partnerkou se začal objevovat na veřejnosti už v době, kdy ještě ani nepodal žádost o rozvod, a vrcholem všeho pak bylo předávání cen Zlatých glóbů pro rok 2018. Ewan se soškou v ruce, v temných časech, kdy Hollywoodem otřásal „me too“ skandál, bez uzardění poděkoval jak své (tehdy ještě oficiální) ženě, tak i své milence.

Fotogalerie
44 fotografií