Ačkoliv jsou manželé Navrátilovi dávno rozvedeni, stále se vídají u soudu. Jablkem sváru je péče o jejich dceru Kateřinu, která už ve čtyřech a půl letech prodělala vážnou operaci mozku.

Dodnes je dle odborných psychologických posudků mentálně na úrovni dítěte předškolního věku a sama se tak o sebe nedokáže postarat. Stará se o ni maminka Ivana, která ji každý den ráno vozí do stacionáře v Sedlci a do čtyř hodin si ji vyzvedává.

„Katce je dobře mezi vrstevníky. Má tam přátele,“ pochvalovala si pro Aha! tamní služby paní Navrátilová. „Hrají divadlo, vyrábí keramiku, chodí na výlety,“ popisuje nejrůznější aktivity ve stacionáři a doplňuje, že se tam Kateřina rozvíjí daleko lépe, než kdyby byla se svým otcem a jeho rodinou. Jenže to herec a dabér odmítá.

„Dcera Kateřina je v současnosti ve stacionáři Sedlec, kam za ní jezdím, pokud získám telefonické povolení. Skutečně je to tam pěkné, ale pohled, jak Katka skládá pytlíky, je děsivý,“ posteskl si Navrátil, který by rád dceři s IQ 30 poskytl lepší život.

„Dceru v osmnácti zbavili svéprávnosti. Před třemi lety znovu posuzovali její stav. Nemůže o sobě rozhodovat,“ vysvětluje ale jeho bývalá žena, proč to nejde. „Ráda bych se dělila o péči o ni, ale musel by to být zodpovědný člověk. A to pan Navrátil není,“ dodala s tím, že exmanžel prý nechal Kateřinu několikrát bez dozoru a dokonce ji pustil po operaci hlavy na koně bez helmy. Údajně se ani neozval na Vánoce, natož aby přinesl dárky.

VIDEO: Soudní tahanice teď čekají i Lucii Vondráčkovou! Rychlost rozchodu byla zběsilá, tvrdila...

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
25 fotografií