S Krotiteli duchů to už nevypadalo moc dobře. O třetím dílu se mluvilo tři dekády, ale k jeho natočení nikdy nedošlo. Namísto regulérního pokračování jsme se dočkali rebootu s ženskými hrdinkami, který komerčně propadl.

Sice se v něm objevili Bill Muray (68), Dan Aykroyd (66), Ernie Hudson (73) a Sigourney Weaver (69) v malých štěcích, ale fanoušci série z tohoto filmu nebyli nadšeni. V příštím roce se však dočkají opravdového pokračování.

„Konečně mám klíčky k autu," napsal na Twitteru Jason Reitman a zveřejnil rovnou první teaser trailer k snímku. Narážel tím na legendární Ectomobil, kterým Krotitelé duchů jezdí. Kromě roku, kdy bude film uveden do kin, o něm moc známo není.

Je však jasné, že půjde o pokračování původních dvou filmů. „Vždycky jsem si o sobě myslel, že jsem první fanoušek Krotitelů duchů, když jsem jako šestiletý navštěvoval natáčecí plac," řekl Reitman Entertainment Weekly.

„Půjde o pokračování původní franšízy. Nejde o reboot. Co se stalo v 80. letech, se stalo v 80. letech a tento film se bude odehrávat v současnosti," dodal.  Kdo se vrátí z původního obsazení, je nejasné. Na výše zmíněnou čtveřici herců bychom však vsadili.

Fotogalerie
20 fotografií