Zatímco její stále manžel Jiří Pomeje v soukromém sanatoriu bojuje se zákeřnou nemocí, dýdžejka Andrea Pomeje si život naplno užívá s milencem, podnikatelem Petrem Plačkem

Ten své tělo několikrát týdně neúnavně trápí v posilovně a svou vypracovanou postavou se rád chlubí na sociálních sítích. A aby ne, nemá se totiž rozhodně za co stydět. S jednou věcí na svém těle ale dříve spokojený nebyl. Před pár lety si nechal ozdobit pravou paži tetováním, které se od té doby razantně změnilo a rozrostlo. 

V současné době koluje internetem výzva, kdy lidé sdílí fotografie svých mladších já, aby se pochlubili, jak se postupem času změnili. Toho se chopil i Plaček zvaný Pedritko, který sdílel pět let starou černobílou fotografii, na které se nakrucuje pouze ve spodním prádle. „Mladý Pedritko. Pět let zpět,“ okomentoval snímek český Herkules.

Tím, že si nechal tetování předělat, udělal určitě radost své partnerce Andree. Když totiž na jeho profilu staré tetování zahlédla, pořádně se mu v komentářích vysmála. „Bože, co jsi měl za tetování?! Rozchod, roooozchoooood,“ žertovala sexy brunetka.

Plaček neváhal a vrátil jí to. „Konečně,“ napsal a k odpovědi připojil několik smajlíků. „Víš, že budeš 345 dní brečet,“ kontrovala mu pak dýdžejka. Oba tímto šaškováním dokázali, že v jejich vztahu je všechno v pořádku a k rozchodu se, alespoň prozatím, rozhodně neschyluje. Svědčí o tom už jen to, že si hned vzájemně vyměnili plejádu zamilovaných smajlíků a srdíček. 

VIDEO: Andrea Pomeje ve studiu Blesku: Jirka mi ubližoval!

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Andrea Pomeje ve studiu Blesku: Jirka mi ubližoval! David Turek

Fotogalerie
67 fotografií