Po děsivém záchvatu si už prý nikdy nekoupí bramborové lupínky bez přečtení obsahu složení a neodejde z domu bez speciální první pomoci. „Nafasovala jsem pohotovostní adrenalinové pero. Takže už ho všude nosím s sebou, aby mi to získalo trochu času, kdyby se nedejbože něco podobného opakovalo,“ prozradila Blesku moderátorka a herečka.

Nyní už zase jede naplno jako před kolapsem, po kterém skončila na kapačkách. „Vím, že zdraví je přednější, ale komedianti hrajou i v nemoci a s horečkami, neruší se představení, když není alternace. Takže držím, ale hodně mezi tím odpočívám a jsem s dětmi. Ale jinak už funguju normálně,“ svěřila se Decastelo, která se na konci loňského roku objevila na titulce pánského magazínu Playboy.

Co je adrenalinové pero?

Adrenalinový auto-injektor je pero s malinkou jehličkou, naplněné tekutinou s léčivou látkou adrenalinem. Vyroben je tak, aby si ho člověk s prudkou alergickou reakcí mohl aplikovat bez cizí pomoci a dávka mohla být vstříknuta i přes oděv. Pacientovi například zvýší krevní tlak, zlepší prokrvení a rozšíří průdušky.

VIDEO: Eva Decastelo: Po narození dětí žiju ve strachu! Syn má stejnou nemoc, co já

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo: Po narození dětí žiju ve strachu! Syn má stejnou nemoc, co já Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
48 fotografií