Vzhledem k tomu, že se dcera krále popu v minulosti několikrát potýkala s psychickými problémy, není asi ani příliš zvláštní, že si k odpočinku a relaxaci vybrala specializované pracoviště.

Podle zdroje E! News, který je prý půvabné modelce blízký, zkrátka zatoužila po kompletním restartu: „Po vyčerpávajícím roce, během kterého ji práce zavedla do všech koutů světa, se Paris rozhodla, že potřebuje přestávku. Prioritou je teď pro ni její fyzické a mentální zdraví.“ V léčebně ji čeká speciálně sestavený wellness plán, který by ji měl nakopnout a připravit, aby mohla opět čelit novým a náročným projektům. 

Přestože to na první pohled vypadá, že je vše zalité sluncem, a mladá umělkyně jen hledá chvilku oddychu, její fanoušci se spíše obávají o její křehkou psychiku. V létě totiž oplakala svého milovaného dědečka Joa (†89), u jehož lůžka seděla dokonce i v době, kdy umíral. „Strávit s tebou těch pár posledních okamžiků bylo pro mě vším. Možnost říct ti vše, co jsem ti potřebovala říct před tím, než jsem ti řekla sbohem, bylo takovým požehnáním,“ napsala pak Paris Jackson emotivně na sociální síti.

V polovině prosince zase Paris navíc přestala zásobovat své sociální sítě fotkami, což předtím činila poměrně hojně. Nezúčastnila se ani rodinné dovolené v Tokyu, což je dost neobvyklé u téhle hvězdy, která měla ke svým sourozencům, bratrům Princovi Michaelovi I (21) a Princovi Michaelovi II (16), vždy velice blízký vztah.

Dcera Michaela Jacksona ostatně v minulosti velmi otevřeně hovořila o svých konstantních bojích s depresemi, a nestyděla se mluvit ani o svých – naštěstí neúspěšných – pokusech o sebevraždu. „Nenáviděla jsem se. Měla jsem velmi nízké sebevědomí, nedokázala jsem nic udělat správně a myslela jsem si, že ani nejsem hodna žít,“ vysvětlila v roce 2017 v rozhovoru do časopisu Rolling Stone.

„Byla jsem blázen. Opravdu šílená. Myslela jsem si, že dokážu bojovat se svými depresivními stavy a úzkostmi sama, bez jakékoliv pomoci…“ Její vážné psychické problémy prý pramenily z traumatu z dětství, kdy byla sexuálně napadena neznámým mužem.

VIDEO: Archivní záznam dětí Michaela Jacksona

Video
Video se připravuje ...

Děti Michaela Jacksona na videu /YouTube/

Fotogalerie
40 fotografií