Hlavní událostí pondělního dne byla pro Elišku Kaplicky oslava narozenin její dcery Johanky (10). Uspořádala jí párty, kam pozvala její kamarády a zařídila dort. Zkrátka jako každá správná maminka.

Jenže ještě před tím, než oslava propukla, se stavila na hrobě svého zesnulého muže Jana Kaplického, který zemřel přesně před 10 lety, tedy ve stejný den, kdy přišla na svět dcera Johanka, Náhle tehdy zkolaboval na ulici v Praze a už ho nebylo možné zachránit. 

Kaplicky mu na místo posledního odpočinku přinesla žluté květiny, které položila nad věnec, k jeho jménu na hrobě. Poté se vrátila domů a pokračovala v přípravě oslavy pro svou dcerku. Té kromě dárků a velkého dortu ještě vytvořila malé dortíčky zvané cupcakes ve tvaru hovínek.

A k tomu překvapivě napsala komentář - Shit happens. To v doslovném překladu znamená „Ho*na se dějí", ale volně se to překládá „To na*ere", nebo ve slušnější verzi „Takový je život". Ve spojitosti s 10. výročím smrti Kaplického zvolila Eliška poněkud drsný humor. Zřejmě má ale i po letech v živé paměti, jak pro ni bylo těžké ve stejný den porodit dítě i přijít o manžela.

VIDEO: Eliška Kaplicky Fuchsová: Intimní život si chráním!

Video
Video se připravuje ...

Eliška Kaplický Fuchsová: Intimní život si chráním! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií