Michal Štika se nedávno nechal slyšet, že Monika svým pobytem v Německu schválně zdržuje rozvod. Navíc ji obvinil, že vlastně nikdy pořádně nepracovala. V podstatě celou dobu, co jsme spolu byli, nepracovala. Je proto úplná drzost se takhle vyjadřovat. Na všechno jsem byl sám," uvedl pro eXtra.cz Štika. 

Matka Ornelly Koktové (25) a Charlotte Štikové(22)  toho měla plné zuby a do manžela se bez servítek pořádně pustila. „Zvedlo mě to ze židle. Já že to zdržuji? Manžel se nechce rozvést, s právníky už ho čtvrt roku naháníme, aby se dostavil a podepsal papíry. Nejdřív měl podepsat i doklad, že si za dluhy ručí sám, to odmítl. Nakonec tedy jen rozvodové papíry, taky se nedostavil. Takže po novém roce jsem musela podat rozvod jednostranně! Díky tomu to celé platím já a budeme na to čekat dva měsíce," spustila na adresu svého manžela sekernice Štiková.

Nezůstala ale jen u rozvodu. Monika manžela nařkla i z několika závažných věcí. „Od narození Charlotte mi pravidelně zahýbal. Po patnácti letech mě to přestalo bavit a na férovku jsem mu řekla, že je konec. Další důvod rozchodu je přibližně rok starý, pravidelně mě totiž mlátil! V Motole mi šili hlavu na osm stehů, na Praze 6 ho policie dokonce vyhodila z domácnosti. Takový je můj muž. Mlátil mě i před dětmi! Navíc o tom věděli i jeho rodiče a mé nejlepší kamarádky," šokovala náhlým obviněním blondýna a zaslala nám dokonce fotografie, na nichž jsou podle ní zachyceny modřiny - tedy stopy po tom, jak ji manžel údajně zhruba před rokem zřídil!

S tím, že by nikdy pořádně nepracovala, pak rovněž nesouhlasí. „Že mě živil? Já jsem čtyřikrát rodila, dvakrát jsem o děti přišla při porodu. Vždycky jsem pracovala, měla jsem obchůdek. Navíc jsem dostala hezké věno, když jsem se vdávala, pak jsme prodali dům a byt a každý jsme si vzali svůj podíl. On svůj prošustroval a pak se obracel na mě," objasnila pro Blesk hvězda reality show Štiky.

Štiková by za sebou tuto životní kapitolu už ráda uzavřela. Žije v Německu s mladým hokejistou Petrem Biniasem (22) a přiznává, že je s ním, i přes jeho věk, spokojená. Mám muže, který mě miluje, je jedno, kolik mu je. Můj manžel, bude mu padesát, je hajzl. Mlátí mě a zahýbá. Nejen že má dluhy z minulosti, ale teď dělá taxikáře a dostal pokutu od magistrátu za podvody, asi 150 tisíc korun!" dodala.

VIDEO: O fyzickém násilí mluvila Monika už ve Studiu Blesku! Pak utekla pryč...

Video
Video se připravuje ...

HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia! redakce Blesk

Fotogalerie
62 fotografií