Jennifer Garner dlouhá léta plnila titulní stránky všech novin svými neustálými rozchody a usmiřováním s manželem Benem Affleckem. Oblíbený herec, který v posledních rocích fušuje i do scenáristiky a režie (a dokonce za to získává i ceny, například Oscara za film Argo), navíc bojoval s démonem alkoholu a několikrát skončil v léčebně. Zdálo se, že je pohromadě drží snad jen jejich tři děti, dcery Violet (13), Seraphinu Rose (9) a synka Samuela (6). Koncem roku 2017 ale konečně podepsali rozvodové papíry a oba začali opět naplno žít. Obzvlášť Jennifer.

V říjnu totiž vyšlo najevo, že půvabná herečka, známá ze špionážního seriálu Alias, s podnikatelem v oboru pohostinství Johnem Millerem chodí již zhruba půl roku. Poprvé si spolu ovšem oficiálně vyšli až v listopadu, kdy si společně užili muzikál Dear Evan Hansen v divadle Ahmanson Theatre v Kalifornii. Přesto, že se koncem prosince začalo spekulovat, že se jejich vztah rozpadl, nyní se tahle dvojice ukázala zase na veřejnosti – a něžnostmi rozhodně nešetřili. Spíš naopak!

Sympatická brunetka a pohledný majitel řetězce prodávajícího hamburgery spolu strávili celý večer v jedné z vyhlášených restaurací, na které i po svátcích ještě stále svítila vánoční světýlka. Venku se pak dlouho objímali, a když odcházeli směrem k domovu, Jennifer laškovně sáhla svému partnerovi do rozkroku a pořádně zmáčkla. Není tedy divu, že zahraniční média okamžitě došla k názoru, že jsou tihle dva dozajista již zasnoubení…

Garner se k tomu sice zatím oficiálně nevyjádřila, přesto však vypadá v novém vztahu šťastná a spokojená. Podle zdroje blízkého herečce prý Jennifer na Johnovi imponuje, že je na rozdíl od problémového představitele nejnovějšího filmového Batmana „prostě normální“.

VIDEO: Fanoušci si z Bena Afflecka rádi tropí legraci...

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak se Ben Affleck při rozhovoru málem rozplakal! Youtube.com

Fotogalerie
40 fotografií